Çaykur Rizespor A2, 3 hafta sonra yeniden güldü

Çaykur Rizespor A2, 3 hafta sonra yeniden güldü

A2 Ligi Klasman 3. Grup 12. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor A2 ekibi, evinde konuk ettiği Sivasspor A2 ekibini 1-0 mağlup ederek 3 haftalık sessizliğini bozdu.

Bu sezon A2 Ligi’nde oynadığı son 2 maçını ve Klasman Grup’ta oynadığı ilk 8 maçını namağlup tamamlayarak 10 maçlık güzel bir seri yakalayan Yeşil-Mavili Genç Atmacalar, oynadıkları son 3 maçlarında ise üst üste mağlubiyet yaşayarak seriyi bozmuşlardı. A2 ekibimiz, 12. Hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Sivasspor A2 ekibini, maçın ilk dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

 

Bu sezon 4’üncü kez karşı karşıya geldiği Sivasspor A2 ekibine evindeki ilk maçında 1-0 mağlup olan, ardından deplasmanda oynadığı 2 maçtan ise golsüz berabere ayrılan Çaykur Rizespor A2 ekibi, bu kez yine evinde konuk ettiği rakibini 1-0 mağlup etmeyi başararak, Sivas ekibine karşış bu sezon ilk galibiyetini almış oldu. Maçın 7’nci dakikasında Yusuf Küçükaydın’ın attığı kafa golü ile 1-0 öne geçen Genç Atmacalar, ilk yarıyı üstün kapattıkları maçın ikinci devresinde de rakibine gol şansı tanımayarak sahadan galip ayrıldılar.

 

Üst üste 3 mağlubiyetin ardından gelen 3 puanla 46 puana yükselen Çaykur Rizespor A2 ekibi, ligde Sivas 4 Eylül Belediyespor’un bu hafta aldığı beraberlik nedeniyle averaj farkı ile 3’üncü sıraya yükselirken, Sivasspor ise üst üste 3’üncü mağlubiyetini alarak 52 puanla 2’nci sıradaki yerinde kaldı.

Çaykur Rizespor A2 ekibi, 8 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’de oynayacağı 13. Hafta karşılaşmasında deplasmanda 24 puanla ligin son sırasında bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 ekibi ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor A2 ise evinde 36 puanlı Sanica Boru Elazığspor’u konuk edecek.

Bu sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 ekibi ile 3 kez karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor A2 ekibi, 24 Eylül’de deplasmanda oynadığı ilk maçtan 4-3 mağlup ayrılmış, 19 Kasım’da evinde oynadığı maçı 5-0 ve 21 Şubat’ta yine evinde oynadığı maçı 1-0 kazanmıştı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.