FİFA dan Rize de İnceleme

FİFA dan Rize de İnceleme

FIFA yetkilileri 2013 yılında Türkiye de gerçekleştirilecek olan U-20 Dünya Futbol Şampiyonası na aday kentlerde Rize ye gelerek Rize Yeni Şehir Stadyumu nda incelemelerde bulundu.

Aralarında Turnuva Genel Direktörü İnaki Alveran, Turizm Pazarlama Sorumlusu Chiristina Hoellerl, FIFA Turnuva Sorumlusu Alexandra Knock, Müsabaka Sorumlusu Rhannon Martin, Turnuva Yönetim Kurulu üyesi Süheyl Önen, Sami Gülgören, Genel Direktör İlker Uğur ve Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu nun da bulunduğu heyetin incelemesi yaklaşık 2 saat sürdü.



Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, "2013 yılında FIFA U 20 Dünya Kupası ülkemizde yapılacak. Ülkemizde yapılacak bu müsabakalar için İstanbul, Bursa, Antalya, Gaziantep, Ankara, Kayseri ve Trabzon ile Rize aday kentler. FIFA dan gelen bu heyet 24 Ekim ile 2 Kasım tarihleri arasında bu kentlerde incelemelerde bulunacak. İlk inceleme geçtiğimiz Gün Trabzon da gerçekleşti. Heyet bugün incelemesini Rize de sürdürüyor. Rize den sonra Bursa ya gidilecek. 24 takımın katılacağı müsabakalar 6 grup halinde gerçekleştirilecek" dedi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.