Galatasaray A2: 2 - Çaykur Rizespor A2: 1

Galatasaray A2: 2 - Çaykur Rizespor A2: 1

A2 Play-Off Ligi 8. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray A2 ekibi ile karşı karşıya gelen Yeşil-Mavili A2 ekibi, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haber: Turgay Ayhan

A2 Play-Off Ligi’nde ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda Sarı-Kırmızılı A2 ekibinin konuğu olan genç Atmacalar, 1-0 öne geçtikleri karşılaşmadan, ilk yarıda kalesinde gördükleri 2 golle, 2-1 mağlup ayrıldılar.

Metin Oktay Tesislerinde oynanan ve Galatasaray Tv’den de canlı yayınlanan karşılaşmanın 21’inci dakikasında Sercan Çaykur Rizespor A2 ekibini 1-0 öne geçirdi. Golden 3 dakika sonra bu kez Barış Sarı-Kırmızılı ekip adına beraberliği sağladı. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde ise gelişen Galatasaray atağında Mertan topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e taşıdı.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken ikinci yarıda da her iki ekip bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Ligin ilk devresinde Rize’de oynanan karşılaşmada sahadan 1-0 mağlup ayrılan Yeşil-Mavili A2 ekibi, rövanş karşılaşmasında ise Galatasaray ekibine bu kez 2-1 mağlup oldu.

Ligde 8 hafta geride kalırken Çaykur Rizespor A2 ekibi 7 puanla 7’nci sıraya gerilerken Galatasaray A2 ekibi ise puanını 16’ya çıkartarak 2’nci sıraya yükseldi.

Ligde 16 Nisan Pazartesi günü saat 14:30’da oynanacak olan 9. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor A2 ekibi, ilk devrede deplasmanda 5-1 mağlup olduğu Beşiktaş A2 ekibini konuk edecek. Siyah-Beyazlı Genç Kartallar 13 puanla ligin 4’üncü sırasında yer alıyorlar.

Stat: Metin Oktay
Hakemler: Kerem Altınçiçek, Önder Çalış, Mücahit Değirmenci
Galatasaray A2: Eray İşcan, Ersin Yonar, Uğur Ayhan, Barış Gök (Dk. 89 Okan), Okan Derici (Dk. 73 Serkan), Emre Can Coşkun, Berk İsmail Ünsal (DK. 86), İbrahim, Mertan Caner Öztürk, Emre Özer, Yekta Kurtuluş, Sadık Çiftpınar
Yedekler: Emirhan Ergün, Serkan Göksu, Deniz Yanılmaz, İbrahim Selen, Ozan Arif Önal, Gökhan Kuzay, Okan Türksever
Çaykur Rizespor A2: Yunus Emre Kırdal (Dk. 46 Ümit), Hasan Kılıç, Hasan Köse, Muhammed Burak Avcı, Onur Korkmaz, Macit Arabacı (Dk. 73 Muhammet), Yüksel Kazdal (Dk. 80 Caner), Yahya Yetgin (Dk. 46 Ramazan), Mehmet Aksel Karadağ, Mahmut Şevket Mataracı (Dk. 55 Nevzat), Sercan Tarakçı
Yedekler: Ümit Usta, Berat Dil, Ramazan Koçal, Hakkı Tarakçı, Caner Uzun, Muhammet Hacıoğlu, Nevzat Bilen
Sarı Kartlar: Emre, Mertan, Barış, Serkan (Galatasaray), Sercan, Yüksel (Çaykur Rizespor)
Goller: Dk. 24 Barış, Dk. 32 Mertan (Galatasaray), Dk. 21 Sercan (Çaykur Rizespor)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.