Ivana Sert'e ağır suçlama !

Ivana Sert'e ağır suçlama !

Yurdal Sert, kendisinden boşanacağını açıklayan eşi İvana Sert’e ağır suçlamalarda bulundu:

* Ne olduysa bundan sonra olmuş, İvana Sert eşinden ayrı odalarda yatmaya başlamış, iş seyahati adı altında sık sık şehir dışına çıkmaya başlamış ve daha çok iş ortağı Hatem Yavuz ile vakit geçirmeye başlamıştır. Yurdal Sert bu duruma anlam verememiş ama yakın dostu olduğu için Hatem Yavuz’dan şüphelenmemiştir.

* Bu dönemde Hatem Yavuz’un evliliğinde sorunlar baş göstermiştir. Yavuz bu sıkıntılı dönem nedeniyle sık sık Sert Ailesi’nin evine girip çıkmaya başlamıştır. Bu geliş gidişler sırasında Sert Ailesi’nin evinde hizmetli, bakıcı olarak çalışanlar tek tek ayrılmaya başlamışlardır.

* Hatem Yavuz’un eşi bir gün Yurdal Sert’i aramış ve “İvana ile Hatem’in ilişkisi var” demiştir. Yurdal Sert bunu sorduğunda Hatem “Boşanacağım için eşim iftira atıyor” demiştir. Sert bu durumda eşine güvenmeyi tercih etmiştir.

Telefon bozulunca!.

* Ancak, .... tarihinde evdeki telefonun arızalanması dönüm noktası olmuştur. Sert, telefon bozuk olduğu için eşi İvana’nın telefonunu kullanmak istediğinde mailler kısmında Hatem Yavuz’un gönderdiği mesajları görmüştür.

* Bu mailleri incelediğinde Hatem Yavuz’un İvana’nın boşanması için alt yapılar hazırlayacak stratejiler geliştirdiğini görmüştür.

* Yurdal Sert maillerde ‘elinde video kayıt’ bulunduğuna dair bir not görünce evi didik didik aramış ve İvana’nın dolabında bir adet ‘flash disk’ bulmuştur. Flash diskteki görüntüyü izlediğinde ise kendine kurulan tuzağı tespit etmiştir.

* Çünkü bu flash disk’te Yurdal Sert’in özel yatak odası görüntüleri vardır. O yatak odası görüntülerinin öyküsü şöyledir: Hatem Yavuz, flash disk’in bulunmasından 4-5 ay önce Sert’i ‘moralim bozuk’ diye eve çağırmıştır. Müvekkilimiz gitmek istememiş İvana ise “Hep o geliyor, bu sefer de sen git” diyerek Sert’i teşvik etmiştir.

* Aklına kötülük gelmeyen Sert eve gitmiştir. Evde içki içildikten sonda kadın çağrılmıştır. Yurdal Sert ile Hatem Yavuz kadınlarla ayrı ayrı odalarına geçmiştir.

* Yurdal Sert’in evde bulduğu flash disk’te işte bu odada çekilen ‘özel hayat sayılabilecek görüntüler vardır. Müvekkilimiz işte o an karısının ve Yavuz’un kendisine tuzak kurduğunu anlamış ve araştırma yapmaya başlamıştır.

* Evden ayrılan bakıcılarla görüşen müvekkilimiz, İvana ve Yavuz’un bakıcılarca uygunsuz vaziyette görüldüğünü tespit etmiştir.

* Ayrıca Metrocity güvenlik kamera kayıtlarında müvekkilimizin evde olmadığı sırada Metrocity’deki müşterek konuta Yavuz’un geldiği, gece kaldığı, başka bir kayıtta ise ikisinin birlikte çıktığı, geceyi dışarıda geçirdiği, ertesi gün döndükleri tespit edilmiştir.

* Son tertip ise müvekkilimizin bir eğlence ortamında çekilen dans görüntülerinin planlı bir senaryo ile basına servis edilmesidir.

* Bütün bunlar İvana Sert’in sadakatsiz bir hayat sürdürdüğünün kanıtıdır. Müvekkilim bu olay nedeniyle büyük manevi zarar görmüştür. Bu nedenle boşanmanın gerçekleşmesi, İvana Sert’ten 10 milyon TL manevi tazminat ve çocukları Ateş’in velayetinin babaya verilmesini talep ediyoruz. (Vatan)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.