Milli Kanocular Dondurucu Soğukta Çalışmalarını Sürdürüyor

Milli Kanocular Dondurucu Soğukta Çalışmalarını Sürdürüyor

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri'ndeki parkurda uluslararası turnuvalara ve 2020 Olimpiyatları'na hazırlanan Kano Türk Milli Takımı, dondurucu soğuğa aldırış etmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 2020 Olimpiyatları'nda su sporlarına bağlı kano dalında Türkiye’yi temsil edecek olan Kano Türk Milli Takımı, her hava şartında aralıksız çalışıyor. İki yıldır Artvin’in Yusufeli ilçesinde çalışmalarını sürdüren Kano Milli Takımı, olimpiyatların yanında olimpiyatlar öncesi gerçekleştirilecek olan diğer uluslararası turnuvalar için de hazırlık yapıyor. 

Kanocular Yusufeli’de sıfır derecedeki hava ısısı ve sıfırın altındaki su ısısına rağmen çalışmalarına ara vermiyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Turan Emniyet, olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmak zorunda olduklarını belirterek, “Soğuğa rağmen, zorlu coğrafi koşullara rağmen olimpiyatlarda ve öncesindeki turnuvalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Hava gerçekten çok soğuk. Biz karada üşüyoruz. Ancak onlar suda çalışmaya devam ediyor” dedi.



Genç sporculardan Emir Toprak ise, “Hafta içi her gün antrenman yapıyoruz. Çalışma sırasında suya düşebiliyoruz. Suya düşünce çok üşüyoruz. Titriyoruz. Yurt dışındaki müsabakalar için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” derken, Milli Kanocu Anıl Acar ise açıklamasında, “Olimpiyatlara kadar önümüzde birçok uluslararası turnuva var. Çalışmalara ara veremeyiz. Belki su ve hava çok soğuk ama sürekli suda çalıştığımızdan soğuğa alışığız” ifadelerini kullandı. 







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.