Kavranoğlu Kasap ve Ayar'ı Ziyaret Etti

Kavranoğlu Kasap ve Ayar'ı Ziyaret Etti

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ve Ak Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar'ı Makamında ziyaret etti makamında ziyaret etti.

Belediye çalışmaları hakkında Başkan Kasap’tan bilgiler alan Bakan Yardımcısı Kavranoğlu, bakanlık olarak belediyelerle her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Ziyarette, Rize Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Şakir Mollayakupoğlu, Mustafa Altay, Mehmet Yoldaş, İsmail Hakkı Soba katıldı.

Kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyleyen Başkan Kasap, Rize Belediyesi olarak çalışmalarını daima diyalog çerçevesinde yürüttükleri ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Kasap, Bakan Yardımcısı Kavranoğlu’na el dokuması Rize Bezi hediye etti.



Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Rize`ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakan yardımcısı Davut Kavranoğlu AK Parti İl başkanlığını ziyaret ederek, Hikmet Ayar`la bir araya geldi.  Ayarla bir araya gelen Kavranoğlu AK parti Rize teşkilatlarının son iki seçimde de elde etmiş olduğu birincilikten dolayı tebrik ederek, başarılarının devamı diledi.

 Ayar İse Kavranoğlu`na Rize`de devam eden projeler hakkında bilgiler vererek, yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.