10 Ağustosla Birlikte Türkiye Daha da Büyüyecek

10 Ağustosla Birlikte Türkiye Daha da Büyüyecek

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Sivil toplum kuruşlarını ziyaret eden AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar STK Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "10 Ağustosta Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte 2023 yolunda milli birliğimizi, kardeşliğimizi, toplumsal ahengimizi daha da büyüteceğiz" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili görüş alış verişinde bulunan AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar, Rize esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi, Rize esnaf odalar birliği başkanlığı ve Rize şoförler ve otomobilciler odasını ziyaret etti. Ayar'a ziyaretleri sırasında İl başkan yardımcıları; Reşat Başkan, Ali Haydar Er, Murat Artan, Himmet İstif ve Mehmet Şehitoğlu eşlik etti.

Ayar ziyaretlerine ilk olarak Rize şoförler ve otomobilciler odasını ziyaret ederek başladı burada oda başkanı Muzaffer Turan'la bir araya gelen Ayar, hem odanın sorunlarını dinledi hem de cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili sohbet etti. Ayar daha sonra Rize esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatif başkanı Güven Aksoy'la bir araya geldikten sonra son olarak esnaf odalar birliği başkanı Muammer Atılganı ziyaret etti.

Ayar, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda 12 yıllık AK Parti İktidarı ile başlayan hizmet ve yeni Türkiye inşa sürecinin cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle birlikte en parlak dönemini yaşayacağını belirterek, "Türkiye artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan bir ülke yerine, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülkedir. Son 12 yıldır istikrar ve güvenle devam eden bu reformların üst seviyelere de devam etmesi için 10 ağustos Türkiye ve Türk milleti için önemli bir tarihtir. 10 Ağustosta Rize'nin evladı mazlumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte 2023 yolunda milli birliğimizi, kardeşliğimizi, toplumsal ahengimizi daha da büyüteceğiz. " şeklinde konuştu.
Şoförler odası başkanı Muzaffer Turan, İlk defa halk tarafından seçilecek bir cumhurbaşkanının Rizeli olmasından büyük mutluluk duyacaklarını belirterek 12 yıldır yapılan hizmetlerin devam etmesini istediklerini vurguladı.

Esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi başkanı Güven Aksoy ise AK Parti iktidarıyla birlikte hem ekonomik hem de sosyal alandaki yükselme, büyüme ve gelişmenin devam etmesi adına Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını istediklerini hem de Erdoğan'ın Rizeli olmasından dolayı ayrı bir gurur yaşayacaklarını söyledi.

Esnaf odaları birliği başkanı Muammer Atılgan da, Rizeliler olarak bu seçimde başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği baba ocağından vereceklerini ifadede etti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.