Akşam 7’den sabah 7’ye evden cebi aramak ücretsiz

Akşam 7’den sabah 7’ye evden cebi aramak ücretsiz

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin sesini dinleyerek onların ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Türk Telekom, “7’den 7’ye GSM Bedava” kampanyası ile yurtiçi cep telefonu araması yapan bireysel müşterilerini ayda 1000 dakika ücretsiz konuşturuyor.

Türk Telekom, ev telefonu üzerinden değer yaratmaya ve müşterilerinin bütçelerine katkıda bulunmak için özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom’un yeni başlattığı “7’den 7’ye GSM Bedava” kampanyasıyla, tüm bireysel müşteriler, akşam 19.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında ev telefonlarından artık yurtiçi cep telefonlarını da arayabiliyor ve ayda 1000 dakika ücretsiz konuşma hakkını doya doya kullanıyorlar.

Türk Telekom’un 2010 yılından bu yana bireysel müşterilerine sunduğu akşam 7’den sabah 7’ye kadar şehiriçi ve şehirlerarası ücretsiz görüşme olanağı büyük ilgi görmeye devam ediyor. 2013’ün Ocak ve Şubat aylarında yapılan ücretsiz görüşmelerin süresi aylık 300 milyon dakikayı aştı. Aynı dönemde GSM yönüne yapılan aramaların süresi ise 151 milyon dakika ile toplam aramaların yüzde 11’ini oluşturuyor. “7’den 7’ye GSM Bedava” kampanyasının sunduğu ücretsiz dakikalar sayesinde Türk Telekom müşterileri evden konuşmanın keyfini şimdi cep telefonu ararken daha da uzun süre yaşayacaklar.

Türk Telekom Bireysel Müşteri Başkanı Ali Yılmaz, kampanyayla ilgili olarak, “Müşterilerimizin seslerine kulak veriyor, onların ihtiyaçları doğrultusunda tarife ve kampanyalar geliştiriyoruz. Yaptığımız araştırmalarda müşterilerimizin ev telefonundan cep telefonlarını da özgürce aramak istediklerini gördük. Temmuz ayına kadar sürecek bu yeni kampanya ile Türk Telekom müşteriler için 7’den 7’ye konuşmanın keyfi daha da artacak ” dedi.

Türk Telekom’un bireysel müşterilere GSM aramaları için ek avantaj sağlayan kampanyası 1 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi, bayi ve ofis kanalları ya da www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabilir ve kampanyaya başvuru yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.