Başkan Kasap Rizeli Bürokratları Ağırladı

Başkan Kasap Rizeli Bürokratları Ağırladı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rizeli bürokratlarla bir araya geldi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen toplantıya başta Ankara’da olmak üzere ülkenin değişik yerlerinde çalışan aralarında hakimler, savcılar, kaymakamlar, öğretim üyelerinin de bulunduğu Rizeli bürokratlar katıldı.

Başkan Kasap, makamında buluştuğu misafirleriyle, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediyesi Başkan Yardımcılarının da katıldığı yemekte bir araya geldi.

BAKAN YAZICI, “SİYASİLERİN PLANLARINI VE ÇALIŞMALARINI YAPARKEN YARARLANDIĞI KADROLAR BÜROKRATİK KADROLARDIR”

Katıldığı yemekte bir konuşma yapan Bakan Yazıcı, Türkiye’nin değişik kamu kurumalarında çalışanların bir araya gelmesinin ve tanışma imkanı bulmasının son derece önemli olduğunu ve bu tür toplantıların interaktif olunduğu sürece insanların bilgi haznesini arttıracağını söyledi.

Ülkenin sorumluluğunu, milletten aldığı yetkiyle siyasilerin üstlendiğini ve planlar yaptığını söyleyen Bakan Yazıcı, “Siyasilerin planlarını ve çalışmalarını yaparken yararlandığı kadrolar bürokratik kadrolardır. Bu planlar yapıldıktan sonra onları icra noktasına taşıyan bürokratik kadro dediğimiz devletin yönetim şeması içerisinde süreklilik arz eden yetkili kaynağıyla gerçekleştirilir. Bu anlamda sizlerin bir arada bulunması öncelikle yöremizde ve genelde Türkiye daha kaliteli daha etkin hizmet sunulması bakımından fevkalade yararlı sonuçlara vesile olacaktır” dedi.

BAŞKAN KASAP, “RİZE BÜROKTLARI AĞIRLAMAKTAR BÜYÜK BİR ONUR DUYDUK”

Türkiye’nin değişik yerlerinde çalışan Rizeli bürokratlarla Rize’de bir araya gelmekten ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kasap, bu tür toplantıların kurumlar arası iletişimi arttırdığı gibi vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesinin de yükseleceğini söyledi.
Ankara’da her ay Rizeli Bürokratlar olarak bir araya geldiklerini belirten Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri İrfan Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kendilerini Rize’de ağırlamasından ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.