Rize Yeniden Planlanıyor

Rize Yeniden Planlanıyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize'nin önemli sorunları arasında olan imar planlarıyla ilgili çalışmalarına Ankara'da ilgili kurumlarla görüşerek devam ediyor.

Başkan Kasap'ın göreve geldiği günden bu yana üzerinde hassasiyetle durduğu konulardan bir tanesi olan imar planı revizyon çalışmaları Ankara'da masaya yatırıldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap önderliğinde Başkan Yardımcısı Mustafa Altay ve teknik ekip, İller Bankası Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Büyük, Aykut Yılmaz ve Planlama müdürleri ile bir araya gelerek imar planlarının revizyonu için gerekli çalışmaların başlatılması yönünde bir toplantı yaptı.

Yapılan toplantıda Rize'nin İmar planlaması ile ilgili hazırlık çalışmaları paylaşıldı. Rize Belediyesi'nin konuyla ilgili öngörüleri değerlendirildi. İller Bankası yetkilileriyle gerekli çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

RİZE YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK

Rize'nin önemli sorunlarından birisi olan imar planı, bu sayede yeniden yapılandırılıp şehir yeni vizyonuna hazırlanacak.

Başkan Kasap yaptığı açıklamada, "Rize'nin imar planında yapacağımız düzenlemelerle geleceğe yönelik olarak yapılabilecek projelerin önünü açacağız. Şehrimizin görünümünü düzenlemek adına başlatmış olduğumuz çalışmalar Ankara'daki kurumlarla yaptığımız görüşmelerle devam edecek" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.