Kurtlar Vadisi Pusu bitiyormu ?

Kurtlar Vadisi Pusu bitiyormu ?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanında Polat Alemdar kendisini Ali Candan sanıyor.

 Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı, Kurtlar vadisi pusu en yeni bölümü 25 Şubat Perşembe akşamı sevenleriyle buluşacak.

 
GEÇEN HAFTA YAYINLANMADI
 
Kurtlar vadisi pusu dizisinin en yeni bölüm fragman videosu yayınlandı. Bildiği gibi Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta yayınlanmamıştı.
 
POLAT, ELİF'İ HATIRLIYOR
 
Geçtiğimiz haftanın finalinde kendini Ali Candan olarak hatırlayan Polat Alemdar, geçmişiyle yüzleşmeye başlar.
 
Polat sürekli kendi kendine "Elif'i görmem lazım" diyerek Murali'nin mekânından ayrılır. Polat, Kızkulesi'nin önüne giderek, Elif'le geçirdiği anları hatırlar. Polat'ı geçmişi burada da yalnız bırakmaz. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevko'nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açılır…
 
ARİEL POLAT'IN YAŞADIĞINI ÖĞRENİYOR
 
Polat'ın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Murali'den başka kimse bilmemektedir. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polat'ın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verir.
 
SİYAH SANCAK TÜRKMENLERİN YANINDA
 
Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye'dedir. Şedid'in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıdır. Köy halkı aç ve susuzdur. İnsanlar açlıktan kırılmaktadır. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizler. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düşerler. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktur.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.