Taken 2 – Fragman İzle

Taken 2 – Fragman İzle

Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen 'Taken 2' filminin fragmanı, adeta İstanbul'un tanıtım filmi gibi..

'5'inci Element', 'Nikita' ve 'Lion' gibi filmlerin ünlü yönetmeni Luc Besson'ın senaristliğini ve prodüktörlüğünü yaptığı, Olivier Megaton'ın yönettiği 80 milyon dolar bütçeli 'Taken 2'nin fragmanında bolca İstanbul manzarası yer aldı.
ÖNEMLİ SAHNELERİ BALAT, KADIKÖY VE HAYDARPAŞA'DA ÇEKİLDİ

Liam Neeson, Maggie Grace ve Famke Janssen'ın başrolleri paylaştığı filmin bazı önemli sahneleri Balat, Kadıköy ve Haydarpaşa'da çekilmişti.

Emekli CIA çalışanı Bryan Mills (Liam Neeson) ve eşinin, Mills'in ilk filmde (Taken) kızını kaçıran kişiyi öldüren suçlunun babası tarafından rehin alınmasını konu alan devam filmi 'Taken 2' 5 Ekim'de vizyona girecek.
Epilasyon Tarihe Karışıyor..Tüy Sorununa Kökten Çözüm!

JAMES BOND FRAGMAN GÖRSÜN

Nisan ayında, bazı sahneleri İstanbul Kapalıçarşı'da ve Adana'da çekilen James Bond serisinin son filmi SKYFALL'un, ülkemizin kültür turizmine katkıda bulunması beklenirken, filmin fragmanında Türkiye'de çekilen sahneler sadece 1 saniye görüntülenmişti.

Ülkemize katkı sağlamak bir yana dursun, çekimler Kapalıçarşı'da, tarihi yapının yıpranmasının yanı sıra, maddi zarara da neden olmuştu.
TÜRKİYE'NİN TANITIM VİDEOSU GİBİ

Taken 2 ise sessiz sedasız çekimlerini sürdürürken yayınladığı ilk fragmanda adete Türkiye'nin tanıtım videosunu hazırlamış gibiydi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.