Başkan Kasap'tan Öğrencilere Yarı Yıl Mesajı

Başkan Kasap'tan Öğrencilere Yarı Yıl Mesajı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kasap, 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci bölümünün tamamlandığını ve öğrencilere tatili verimli bir şekilde geçirmeleri gerektiğini söyleyerek, "Özverili çalışmalarla sürdürülen bir eğitim öğretim yarı yılının daha sonuna geldik. Öğrencilerimizin, anne ve babaların heyecanla beklediği karnelerle birlikte yarı yıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin, geride bıraktıkları yarı yılı değerlendirerek eksiklerini gidermeleri, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz, kendilerine yüklenmiş olan ödev ve sorumlulukların bilincinde olarak, düzenli ve azimli çalışmalarla başarıyı elde edeceklerdir. Başarıya ulaşmada öğrencilerimize olduğu kadar onların anne ve babalarına da büyük sorumluluklar düşmektedir. Kendine güvenen, fiziksel ve ruhsal yönden sağlıklı bireyler, siz anne ve babaların sayesinde olacaktır.  Öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak adına sık sık okul ziyaretlerinde bulunduk ve önümüzdeki yarı yılda da ziyaretlerimiz devam edecektir. Ayrıca öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve çeşitli konularda daha fazla bilgi sahibi olmaları için düzenlediğimiz sosyal ve kültürel faaliyetler, yeni eğitim öğretim döneminde de gerçekleşecektir.

Girmiş olduğumuz yarı yıl tatilinin geride bırakılan yarı yılın eksiklerini gidermek adına bir fırsat olduğunu hatırlatarak, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.