İstanbul Hamsi ve Horon'a doyacak

İstanbul Hamsi ve Horon'a doyacak

Soğuk kış günlerinin sosyal etkinliklerinin vazgeçilmesi haline gelen hamsi günleri İstanbul’da da boy gösterecek, Ümraniye ve Esenler belediyesi hamsi ziyafeti verecek.

 Karadenizlilerin ve tüm Türkiye’nin vazgeçilmez damak tatlarından hamsi kış aylarının vazgeçilmez besin kaynaklarından olurken, Sosyal etkinliklerin ikram menülerinde de bir numara olmaya devam ediyor, soğuk geçen kış aylarında hamsi avında yaşanan bolluk belediyelere fırsat doğruyor, Karadeniz’de Akdeniz’de ve bir çok bölgede yapılan etkinlikler ücretsiz dağıtılan tonlarca hamsi vatandaşların vazgeçilmezi.

 
18 Ocak Esenler

ÇAYTV'DEN CANLI YAYINLANACAK
 
Esenler ve Ümraniye belediyeleri duyurdukları etkinlikle hamsi şölenine davette bulundu. Esenler Rizeliler Derneği ve Esenler Belediyesinin organize ettiği 6. Hamsi ve Horon Festivali, Esenler dörtyol meydanında 18 Ocak Pazar günü  saat 13:00’da gerçekleşecek

ÇAYTV'DEN CANLI YAYINLANACAK
 
25 Ocak Ümraniye
 
Ümraniye Rizeliler Derneği ve Ümraniye belediyesi tarafından organize edilen 2. Hamsi ve Horon Festivali ise 25 Ocak Pazar günü Ümraniye yeni meydanında saat 12:00’da başlayacak
 
Yöresel Sanatçılar
 
Hamsi ve Horon festivalleri ücretsiz olacak. Yöresel sanatçıların ve çeşitli etkinliklerin olacağı açıklanan etkinliklerde konuklara hamsi ikram edilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.