Ünye'de Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Ünye'de Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, bir 1 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye-Ordu Karayolu Yüceler mevkii Yeni Ünye Devlet Hastanesi yanında saat 21.10’da meydana geldi. Ünye’den Fatsa istikametine gitmekte olan Sercan Vilay (22) idaresindeki 35 RA 799 plakalı otomobil, önünde seyir halindeki 52 FH 116 plakalı midibüse arkadan çarptı. Çarpmanın ardından kontrolden çıkan otomobil dönerek menfeze uçtu.

Feci kazada otomobil hurda yığınına dönerken araçtaki üç kişi otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarıldıktan sonra ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Sercan Vilay, Ünye Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kazada ağır yaralanan Ali Eren, Fatsa’daki özel bir hastaneye sevki sırasında yolda can verdi.

Kazada yaralanan ve Ünye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ercan Çanka(23)’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı kazada, gençlerin Fatsa ilçesinden Ünye’ye gezmeye geldikleri belirtildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.