Gül:'Akıl almaz şeyler var'

Gül:'Akıl almaz şeyler var'

Cumhurbaşkanı Gül, Almanya'da BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu

Gül kazayla ilgili şunları söyledi: (Büyük Birlik Partisi-BBP Genel Başkanı) Muhsin Yazıcıoğlu’ nun ölümü konusunda Devlet Denetleme Kurulu’nu görevlendirdim. (Hazırladıkları raporda) Çok büyük şeyler ortaya çıktı açıkçası. İnanmak mümkün değil. Açıklar ortaya çıktı. Yani düşünebiliyor musunuz, Meclis’te falan kapanmıştı... Ama ortaya çıktı ki düşen helikopterin bütün beyni, o helikopterin her şeyini kayda geçen hafıza yok ortada şimdi.

Akıl almaz şeyler var

Keçiler gelip söküp götürmedi. Özel vidalarla sökülmüş, yok ortada. İşte bunun yok olduğunu tespit etti bu denetleme raporu... Daha bunun gibi insanın aklının almayacağı şeyler var. Çok fazla söylemeyeyim. Bu tespit edildikten sonra da ihbarlar yağdı. “Şunlar şunlar da var, al şu videoya bak” diye gönderdiler bana. Baktım ki bir taraftan cesetleri zorla buzdan falan çıkarıyorlar, birisi de orada vidayı söküyor. Hepsi çıktı ortaya. Şimdi cinayet de diyemeyiz, onu savcılık diyecek. Yanlışlardan, hatalardan dolayı da olabilir. Sorumluluktan kaçma gibi de olabilir. Savcılık tabii her şeyi ortaya çıkartacak.
Gül, “Hafızayı kim söküyor?” sorusunu “Neyse...” diyerek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.