ABD Başkan Yardımcısı Erdoğan'la evinde görüştü

ABD Başkan Yardımcısı Erdoğan'la evinde görüştü

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine geldi. Saat 13.30'da başlayan görüşme 2 saat sürdü.

Joe Biden'in ziyaretinin gerçekleşeceği saat yaklaştıkça Başbakan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde de hareketlilik arttı. Başbakanlık korumaları çevredeki güvenlik önlemlerini artırırken, polisler de Başbakan'ın evinin bulunduğu caddedeki trafik akışını düzenledi.



 BIDEN'DAN TÜRKİYE'YE 6 MESAJ

ABD Başkan Yardımcsı Biden, saat 13.30'da Başbakan Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya geldi. Biden'ın bulunduğu limuzine Başbakan Erdoğan'ın iki motorsikletli koruması eskortluk yaptı. Biden iki limuzenle Kısıklı'ya geldi. Öndeki limuzinde Biden'in dublörü arkadaki limuzinde ise Biden Kısıklı'ya ulaştı. Biden ve Başbakan Erdoğan'ın görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşiyor.

 GÖRÜŞME 2 SAAT SÜRDÜ

  2 saat süren görüşmeye Ömer Çelik, Namık Tan ve Feridun Sinirlioğlu da katıldı.

GÖRÜŞMEDE GÜNDEM 'TERÖR'
 
Başbakanlık yetkilileri görüşmede terörle mücadele, Irak ve bölgesel konuların ele alındığını açıkladı. Açıklamaya göre Biden terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olduklarını ifade etti.

 
ERDOĞAN AMELİYATTAN SONRA İLK  KEZ

 Bu arada görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı. Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan bir hafta sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda sağlık durumu oldukça iyi görünen Erdoğan, gülümsüyor.

 Fotoğraflarda ABD Başkan Yardımcısı Biden, takım elbise ve kravatlı olarak görülüyor. Başbakan Erdoğan'ın üzerinde ise beyaz üzerine mavi çizgili bir gömlek var. Ceket giyen Erdoğan ise kravat takmamış.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.