AKES-DER den türkiye ilk olarak yapılan proje

AKES-DER den türkiye ilk olarak yapılan proje

ANADOLU KÜLTÜR EĞİTİM SPOR YRD DERNEĞİ Geçmişi Unutma VE Unutdurma..

                Gezi olaylarından beri Türkiye siyasitinde herkez safını belli etmiş olup 15 Temmuz da  bunu bir şekilde daha görmüş olduk. 
15 Temmuz gecesi dost gözükenler hep karşı Türkiye düşmanlarıyla bereber olmuştur. 
Bunların bu birligi halen devam etmektedir. 
Cumhur başkanımızın 15 Temmuz sonrasın da tedbiri sakin bırakmayınız! 
Ben yalnizim ifadesi ki örneklerini çok gördük ve görüyoruz da her siyasi görüşüne devlet sevdalısı olarak gösterse de bunların dost olmadıklarını çok iyi bir şekilde göre biliyoruz. onlarda bilsinlerki artık uyuyan halk yok herkez bilinçli ve uyanık bügun meydanlara inip oy isteyen siyasetçilere  bakıldığında biraz geçmişe dönüp akla 15 Temmuz da sadece resim karelerine giren meydanlarda sadece reklam olsun diye gözüken kişileri görmek mevcut devletin birlik beraberliğini sağlamak için 16 yıldır halkın güvenini kazanmış SN Cumhurbaşkanimiza herdaim sahip olduk ve olucagiz.


 
 Çıkar menfaat içinde dost gozukenlerin her zaman karşısında olucaz.son yıllarda  siyasetin  yalan, dolan, çıkar menfaat gibi cümlelerle yol almaya çalış salarda  tabiki mevcut bazı çıkar içinde oy istiyen yalan söyleyen kişiler sahesinde oldu. 
 Artık halk gercekden çok iyi bir şekilde uyanıp tecrübe elde etmiştir.
24 Haziran'da birkez daha Sandıkta gerçekten bu halkın bilinçli olarak iyi  düşünerek oy kullanacağını hep beraber daha güçlü bir Türkiye için el ele vererek Devletimize vatanimiza sahip çıkacağını görmüş olucaz.
Bizler STK olarak her daim devletimizin yaninda olup milletimizin sesi olmaya devam edip söylenenleri söylemekle gorevliyiz. 
DEVLETİN güçlü olmasını gerektirecek çalışmalar yapmaya devam edip her zaman devletimizin yaninda olacağız.
 Nasıl gezi olaylarını ABD yada başka güçler tarafından yonetilmisse bizler bu oyunlara bir daha asla fırsat vermeyeceğiz!!
 Bizde stk olarak devletimizin vatanımızın canla başla yanında olmaya  devam edeceğiz. 
Yapılacak olan secim ülkemize hayırli olsun. 
MEVLAM gercekden belde ilçe ili  vatani için hizmet edicek olan kişilere görev yapmayi NASIP eylesin.


 
.#GüçlüTürkiye için Bir olacağız iri olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız
Anadolu kültür eğitim spor yardımlaşma derneği olarak bizim tek sevdamız amacımız vatan bayrak ve güçlü bir devlet olmasıdır bizler geçmişte yapmış olduğumuz çalışmaları dost gözüken reis sevdalısı gözüken makamlarda olan kişilerin  hep engelleriyle karşılassakda ama bilmedikleri ve akıllarının kesmedikleri tek şey varki  bizim görevimiz siyaset çıkar koltuk makam değil bizm derdimiz halkatarafinda yöneticilik verilen cumhur başkanı devlet yöneticilerine cikarsiz karşılık siz hizmet yapmaktır ..


 
amacımız illerde ilçelerde proje yapıp halkin eksik olan düşünlerini tamamlamak en önemlisi halkın sesi olup.gerekli yapılacak olan hayırli isleri yöneticilerimize sunup hayata geçirmek
 
AKES_DER
GENEL BAŞKAN
Hasan Kansizoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.