Atakum'un Rizeli Başkanı

Atakum'un Rizeli Başkanı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin öncelikleri ve halkın istekleri doğrultusunda hazırladıkları projeleri birer birer hayata geçiriliyor.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin öncelikleri ve halkın istekleri doğrultusunda hazırladıkları projeleri birer birer hayata geçirdiklerini bunlardan sadece bir kaçını Atakum sahilinde yapılan Yalı Kafe ve Tuğra Düğün Salonu aynı zamanda Taflan Kilitli Taş Parke Tesislerini de Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu tarafından toplu açılış töreni ile hizmete açıldı.

Göreve geçtiği günden bu yana kısa bir sürede Atakum Belediyesinde yaptığı işlerle göz dolduran İshak Taşçı’ya bundan sonraki yapacağıprojelerde de başarılarının devamını  diliyoruz.

Sosyal ve kültürel aktivitelerin içerisinde yer alan İshak Taşçı’nın, pek çok mesleki ve sivil toplum kuruluşlarında sempozyumlara katılımları mevcuttur.(Özellikle Kentsel Dönüşüm alanında Mesleki sempozyumları ve çalışmaları bulunmaktadır.) Serbest Proje Mühendisliği ve Yap-Sat İnşaat Müteahhitliği yapmakta olan İshak Taşçı, halen Taşçıoğlu Ltd.Şti.ve Gültaş Mimarlık Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir. Atakum’da ikamet eden İshak Taşçı, evli ve iki çocuk babasıdır.

1974 yılında Rize’de doğdu. İlk öğrenimini Samsun Mustafa Kemal İlkokulu’ nda, orta öğrenimini Samsun İmam Hatip Lisesi’ nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1999’da mezun olarak meslek hayatına başladı. Mesleki çalışmalarına devam ederken bir taraftan da aktif olarak siyasetin içerisinde yer aldı.
•2002-2003 Samsun AK Parti kurucu Merkez İlçe Yön.Kur. Üyeliği
•2003-2006 Samsun AK Parti İl Yön. Kur. Üyeliği
•2007-2009 Samsun Müteahhitler Federasyonu Şb.Bşk.Yrd.
•2005-2009 Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Müh. ve Müt. Grup Başkanlığı
•2009- Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Eksperliği














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.