Ayder Balı Yiyen Nihat Doğan Süpermen Oldu

Ayder Balı Yiyen Nihat Doğan Süpermen Oldu

Nihat Doğan: "Ben Süpermen miyim bu kadar kısa sürede 4 kadınla birlikte olacağım?" Açıklamasını Yaparken geçtiğimiz Günlerde Ayder Esnaflarından Mustafa Memoğlu’nun Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’a Ayder Balı Gönderdiği Öğrenildi.

“Böyle Bir Şey Var Mı?” programına konuk olan Nihat Doğan, İzzet Yıldızhan ile birlikte karıştığı iddia edilen skandal ile ilgili olarak konuştu.

Nihat Doğan: "Ben Süpermen miyim bu kadar kısa sürede 4 kadınla birlikte olacağım?" Açıklamasını Yaparken geçtiğimiz Günlerde Ayder Esnaflarından Ayder Doğa Alabalık Tesislerinin Sahibi Mustafa Memoğlu’nun Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’a Ayder Balı Gönderdiği Öğrenildi.

Doğan, ‘Geçmiş olsun denilecek bir durum bile yok. Başından beri bilgimize başvuruldu dedik. Medya buna itibar etmedi bizi linç etmek istediler. Linç kampanyası başlattılar. Tanık olarak gittik katil olarak çıktık. Ben olayın kıyısında bile değilim. Ortada bir şikâyet var şikâyetin benimle ilgisi yok. İfademde İzzet’in hiç silah çektiğini de görmediğimi söyledim. Odada toplam 15 dakika durmuşum. Ben Süpermen miyim bu kadar kısa sürede 4 kadınla birlikte olacağım?” dedi.

NE HALT VARSA HEPSİNİ POPÇULAR YİYOR…
Odada evet resim çekildik. Telekız olduklarını da bilmiyorum. Ben bugün öğreniyorum. İzzet yapmadım diyor bunun cevabını vermek bana düşmez. Konuşanlar telekız. Bu meselede taraf değilim. İçkiler gelince çektim kalktım gittim. Çünkü bunu ilk kez açıklıyorum. Kendi odamda kız arkadaşım vardı. Odaya gelen polis memuru arkadaşlar da kız arkadaşımla uyuduğumu gördüler. İzzet de biliyordu kız arkadaşımın olduğunu. Bu ülkede kokainle porno kasetleri çıkanları yazmazlar, askerlikten kaçanları starları kimse görmez neden. Benim kadar bayrağına sahip çıkan ikinci bir sanatçı yoktur. Bu Anadolu çocukları ne kadar bayrağına sahip çıkarsa çıksın ikinci vatandaştır. Ne halt varsa hepsini popçular yiyor. Roma’da aç aslanların önüne atılan masum insanlar gibiyiz. Ama Nihat Doğan hemen asılıyor… Bu statükocu, ulusalcı bir takım medyanın bana karşı faşitçe saldırısıdır…

İZZET’E KIZGIN DEĞİLİM…
Emniyette 15 dakika kaldım, çay içtim. İzzet’e kızgın değilim. Linç kampanyası yüzünden reklam kampanyamız kesildi.

BAŞBAKANA SESLENİYORUM…
Sayın Başbakana sesleniyorum; size dedim ki ırkçılık yapanların savaş suçlusu olduğunu, yasa çıkarılmasını söyledim. Size söyledim Başbakan. Sosyal medya yasasını acil çıkarın. Çünkü insanın canı çok yanıyor. Doğan programda ilk kez o gece otel odasında kız arkadaşıyla birlikte kaldığını açıkladı. (Milliyet)



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.