Başbakan Erdoğan: Porsche kullanacağına FIAT al

Başbakan Erdoğan: Porsche kullanacağına FIAT al

Erdoğan Kızılcahamam Kampı'nda zamlara getirilen eleştirilere sert çıktı.

AK Parti Kızılcahamam kampında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kampa katılan partililere seslendi. Başbakan Erdoğan, sigara, içki ve otoda yapılan ÖTV zamlarına gelen eleştirileri de değerlendirdi.

İşte Başbakan Erdoğan zamlara gelen tepkilere bu şekilde tepki gösterdi:
ZAM YAPTIK MEDYA HEMEN VEKİL MAAŞLARI DİYE BAŞLADI TERBİYESİLİKTİR

Biz bu ara bazı ürünlere zam yaptık. Hemen medyada birileri vekil maaşlarına zammı gündeme getiriyor. Her vekilin altına araba, diyorlar bir programda izledim. Uçak bileti, kira vs diyorlar. Bu terbiyesizliktir. İktidara geldik vekillerin tüm lojmanlarını sattık. Bu vekiller lojmanlar satıldığında en ufak ses çıkarmadılar. Bu parlamento yaptı bunu. Bunu neden dillendirmedin. Şu anda vekillerimin çoğu kirada. Ayıptır yahu. Vekiller sanırsın ki el bebek gül bebek çalışıyor. Hele hele Anadolu vekilleri bütün Anadolu'dan gelen misafirleri ağırlamak zorunda. Ağırlamazsan aynen o TV spikeri gibi ne derler biliyor musun: ''Bizi ağırlamıyor. ayıptır yahu.'' Milletin temsilcisini milletle nasıl ayıracaklarının oyununu yapıyorlar.

SİGARA İÇME KARDEŞİM, ALKOLÜ DE AZ TÜKET

Kardeşim sigarayı içmezsin, olur biter. Alkolü daha az tüketirsin olur biter. Kalkıp da Porsche kullanacağına Fiat'a bin. Biraz daha düşür harcamayı. Milletin temsilcisini milletle nasıl ayırırım bunun oyununu oynuyorlar, kardeşim sigara içmezsin olur biter. Eğer biz burada işe dikkat etmezsek, rahmetli Özal'ın dediği kemer sıkma olayı gibi işi sıkı tutmazsak Yunanistan'ın durumuna mı düşelim? Biz eşşeği sağlam kazığa bağlayacağız ve sonra Allaha emanet edeceğiz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.