ÇORUH EDAŞ CORONAVİRÜSÜNE KARŞI YOL HARİTASINI HAZIRLADI

ÇORUH EDAŞ CORONAVİRÜSÜNE KARŞI YOL HARİTASINI HAZIRLADI

Küresel çapta trajik sonuçlar doğuran Coronavirüsü (COVID-19) kapsamında Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yol haritasını açıkladı. Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Mehmet Aydın, kesintisiz ve kalite elektrik dağıtım hizmetinde dünya geneline yayılan Coronavirüsü (COVID-19)’a karşı aksiyon planlarının hazır olduğunun altını çizdi…

 Küresel çapta trajik sonuçlar doğuran Coronavirüsü (COVID-19) kapsamında Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yol haritasını açıkladı. Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Mehmet Aydın, kesintisiz ve kalite elektrik dağıtım hizmetinde dünya geneline yayılan Coronavirüsü (COVID-19)’a karşı aksiyon planlarının hazır olduğunun altını çizdi…

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve pek çok ülkeden görülen virüsün Ülkemizde de görülmesi üzerine güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Mehmet Aydın, virüsün Ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren acil eylem planlarının hazırlıklarına başladıklarını belirtti. 
 
EVİZDE KALIN! 186 ARIZA VE ÇÖZÜM MERKEZİ 7/24 HİZMETTE
 
Virüsten korunma amaçlı birçok tedbir alarak çalışmalar başlatan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. tüketicilerin talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 hizmet vermekte olan 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi ya da www.coruhedas.com.tr internet adresinden hızlı bir şekilde çözüme ulaştırma olanağı sağlamaktadır. Tüketicilerin online mecraları tercih etmesi gerektiğinin önemine vurgu yapan Aydın, sosyal temasın en aza indirilmesi için belirtilen kanallarda kesintisiz hizmet sunma anlayışının sürdürüleceğini belirtti.
 
“Tüketicilerimizin; talep, öneri ve şikayetleri çerçevesinde arıza, sayaç, aydınlatma ihbarları, yatırım ve bağlantı konulu talepler, abone bilgisi güncelleme vb. tüm Şirketimiz görev alanındaki çalışmaları 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi ya da www.coruhedas.com.tr internet adresi üzerinden iletebilirler. Tüketici değeri bilinci ile tüketicilerimizin talep, öneri ve şikayetlerini evlerinden çıkmadan online olarak iletmeleri için 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezimizin tüm tedbirleri alınarak çalışmalara ara vermeden devam etmektedir. 
 
“Evde Kal” çağrısını destekler nitelikteki çalışmalarımıza ek olarak tüketici memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek adına yatırım ve bakım – onarım çalışmaları kapsamında can ve mal güvenliği haricindeki tüm planlı kesintiler iptal edilerek kesintisiz enerji için sahada tüm tedbirlerimiz ile yer alacağız.”

 
TÜM ÇALIŞANLARIMIZ BİLGİLENDİRİLDİ
 
Tüm Çoruh EDAŞ çalışanları ve aile üyeleri ile birlikte tüketicileri bilgilendirici broşür ve afişler hazırlanarak görünür yerlere konumlandırıldığını belirten Aydın: “Mail ortamında tüm çalışanlarımızla koruyucu bilgilendirmeler ve acil eylem planları düzenli olarak paylaşılmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarımız tarafından saha ekiplerinin yakın temas kurallarına uyması gerektiğine dair eğitim ve seminer düzenlenmekte olup enerji arzının devamlılığı için eylem planı oluşturarak salgın sürecinde arızalara müdahale için ekip ve ekipmanların sistematiğinin kurulması sağlanmaktadır. Olası kriz durumuna karşı evden çalışma aksiyonu için alt yapı çalışmaları hazırlanmıştır.”
 
TEMAS OLAN HER NOKTA DEZENFEKTE EDİLİYOR
 
İş amacı ile yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde kısıtlama sürecine girerek zorunlu seyahatlerde 14 gün karantina uygulamasının başlatılması üzerine, iş akışını video call üzerinden sürdürmekte olduklarını belirten Aydın: “Yoğun bir sirkülasyona sahip Şirket Müdürlüğü, İl Müdürlüğü, İlçe Yöneticiliklerimiz ile birlikte tüm araçlarımız dezenfekte edilerek her noktaya dezenfektanlar yerleştirildi. Çalışma ortamlarımızın rutin temizliğine ek olarak hijyen uygulamalarını üst düzey arttırarak toplu alanlarda çalışma mecburiyetinde eldiven kullanımı zorunlu hale getirilmiştir. Ayrıca çalışanlarımızın iş yeri hekimimiz ve iş yeri hemşiremiz tarafından her gün ateşi ölçülmektedir.”
 
Tüm dünyayı etkileyen salgının sorumlu davranışlarla yok edilebileceğini ifade eden Aydın, Ülkemiz adına bu zor dönemi en kısa süre içerisinde atlatmayı temenni etti.
 
Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.