Esnaflar Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Anısına Futbol maçında Vali Çeber ve Kamu Görevlileri İle Maç Yaptı

Esnaflar Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Anısına Futbol maçında Vali Çeber ve Kamu Görevlileri İle Maç Yaptı

Kadirşinas Rize Esnafına Teşekkürler

 Bir grup Rize Esnafı, Vali Kemal Çeber’e birlikte futbol oynamak isteğini iletti. İsteği memnuniyetle karşılayan Vali Çeber esnaflar ve şehir protokolünü futbol maçında bir araya getirdi. Düzenlenen maçta; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Başsavcı Vekili Adem Çalış, Adalet Komisyon Başkanı Adem Amaç, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Ümit Semerci , Çayeli AK Parti İlçe Başkanı İhsan Karahan ,İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Başhekim Özcan Yavaşi, KBB Prof. Dr. Engin Dursun’dan oluşan takımla, esnaflar Mustafa Taşpınar, Abdullah Durmuş, Muhammet Öksüz, Ahmet Yıldırım, Berat Hacıömeroğlu, Burhan Yılmaz, Samet Albayrak, Çetin Yılmaz, Oğuz Dereci, Mecit Furtuna, Bulut Kalyoncu, Furkan Büyük, Sencer Semiz ve Hüseyin Güntürk’den oluşan takımlar maç yaptı. 




Rizeli Esnaflar maç akşamını daha da anlamlı kılmak için karşılaşmayı Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısını düzenledi.
Karşılaşma sonucunda maçı esnaflar adına organize eden Özer Kayhan; “Biz bu maçı Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi ile planlamıştık. Onunla oynamak nasip olmadı ama onun adına bu akşam birlikte olduk. Şehidimizi rahmetle yâd edip ilimizin yöneticileriyle birlikte olmak bizi çok mutlu etti” dedi.
Herkesin keyif aldığı çok güzel bir ortamda geçen karşılaşma ve sohbet ortamından sonra Vali Çeber; ”Vatanına, devletine, bayrağına hizmet edenleri her daim kucaklayan, hatırlayan kadirşinas Rize Esnafı yine kendisine yakışanı yaptı, hem şehidini bu vesileyle andı, hem devletine milletine bayrağına hizmet edenlere verdiği önemi gösterdi hem de bizlere keyifli bir akşam yaşattı. Hepsini tebrik ve takdir ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.