Fatsa’da ‘Gençlik Koşusu’

Fatsa’da ‘Gençlik Koşusu’

Ordu’nun Fatsa ilçesinde ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ‘Gençlik Koşusu’ düzenlendi.

 Yoğun katılımla, iki kategoride yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. Çekişmeli geçen koşu yarışması sonu bilgiler veren Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, “Etkinliklerimiz hafta boyunca devam ediyor. Bolaman 1 Köprüsü’nden başladılar sporcularımız ve sahil üst geçit mevkisinde yarışma bitti. Fatsa atletizmde Ordu’da en başarılı ilçedir. Okullarımız atletizm çok önem veriyor. Bu kapsamda ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle bir koşu etkinliği gerçekleştirdik. Şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz. Allah’ım bizlere böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın” dedi.

Yarışma sonuçlarına göre erkeklerde birinci Resul Büyük, ikinci Oğuzhan Elma ve üçüncü Yüşa Öztürk olurken, kızlar kategorisinde birinci Hayriye Kocabay, ikinci Ecrin Akbaba, üçüncü ise Çiğdem Varan oldu.


Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Halil Bekyürek ile Fatsa İŞKUR Müdürü Mehmet Cem Kuru verdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.