Karadeniz Gazeteciler Federasyonu yapılan çirkin saldırıyı kınadı

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu yapılan çirkin saldırıyı kınadı

TGKF den tepkiler yağıyor -Çay TV program yapımcısı Togay Muradoğlu na yapılan saldırı TGKF ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu tarafından kınandı.

 TGKF den tepkiler yağıyor

 
-Çay TV program yapımcısı Togay Muradoğlu na yapılan saldırı TGKF ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu tarafından kınandı.
 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi bulunan 53 Gazeteciler Derneğinin yaptığı açıklama sonrasında Karadeniz Gazeteciler Federasyonu yapılan çirkin saldırıyı kınadı.
 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi Tüm illerden kınama gelirken Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen “ Meslektaşımız Togay Muradoğlu na yapılan bu çirkin saldırı, tüm basın camiasına yapılmıştır. Bu çirkin saldırılar asla bizi yıldıramayacaktır. Aksine bizleri daha da güçlü hale getirecektir. Bu çirkin saldırıları düzenleyenler unutmasınlar ki gazeteciler olarak saldırılardan asla yılmayız, aksine bu bizi daha güçlü hale getirir, meslektaşımız Togay Muradoğlu nun yanındayız ve yanında yer almaya devam edeceğiz, bu meçhul olayın bir an önce aydınlatılmasını bekliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.