Kılıçdaroğlu öptürmem polemiğine dava açıyor

Kılıçdaroğlu öptürmem polemiğine dava açıyor

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisi hakkında sözylediği sözlere dava açacağını açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu twitter mesajında "Recep Tayyip Erdoğan'a soruyorum: Gazze'ye yardım götüren gemilere Türk savaş gemileri nereye kadar refakat edecek? Gazze Limanı'na kadar mı yoksa uluslararası sularla mı sınırlı kalacak? Gazze Limanı'na kadar gidecekseniz seni alnından öpeceğim" diye yazmıştı.

DÜn Kayseri'de sivil toplum kuruluşu ve iş dünyası yetkililerine seslenen Erdoğan; "Kusura bakma ben bu tertemiz alnımı, senin o lekeli dudaklarına sürdürmem. Buna ihtiyacımız yok, biz yaptığımız işi niçin yaptığımızı biliriz'' demişti.
"DENİZ FENERİ KİRLİLİĞİ ONUN ELİNDE"

Erdoğan'ın sözleriyle ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı; ''Başbakan'dan şu yanıtı bekliyordum: Ey Kılıçdaroğlu, göreceksin ben gemilerimizi Gazze'ye kadar götüreceğim. Oysa tam tersine, hakaret içeren bir sürü söylem. Bir başbakana yakışmayacak bir üslup. Alnının temiz olduğunu söylüyor, onun alnının temiz olduğunu kim kabul ediyor? Deniz Feneri'nin kirliliği onun alnında. Elleri de temiz değil. Kul hakkı yiyen kişinin, kul hakkını yiyenlerin sırtını sıvazlayan kişinin alnı temiz olmaz. Bunu bütün Türkiye biliyor.''

Kılıçdaroğlu, Başbakan'a bu sözlerinden ötürü dava açacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.