Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak fıkra

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak fıkra

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir etkinlikte yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kızdıracak sözler kullandı.

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü nedeniyle Aydın Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmeyi ihmal etmedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının başlarında ulusal bağımsızlık için emek sarfedenleri andı ve şehitlere şükranlarını sundu. Aydın'ın simgesi olan Efelerin Kurtuluş Savaşı'nda verdiği mücadeleye dikkati çeken CHP lideri, "Aydın, Efeler diyarı. Efeler, Ulusal Bağımsızlık Savaşı'nın Aydın'daki temsilcileridir. Onlar mücadele verdiler, onlar çarpıştılar. Onlar kan ve gözyaşı dinlemeden, ulusal bağımsızlığımız için çaba harcadılar. Onları, onların babalarını minnetle şükranla anıyoruz. Eğer bugün bu güzel havada, bu güzel ortamda beraber bir kurtuluşu kutluyorsak, bu onların büyük çabalarının sonucudur." diye konuştu.

ERDOĞAN'IN SAATİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, program sunucusunun isteği üzerine amfi tiyatrodaki vatandaşlara dönerek şu fıkrayı anlattı: "Adamın biri ölüyor. Öbür dünyaya gidiyor. Bakıyor karşıda bir duvar ve milyonlarca saat var. Ucu bucağı görünmüyor. Yanındaki meleğe soruyor: Nedir bu saatler? O da 'Herkesin bir saati var, yalan söyleyince yelkovan oynar. O nedenle buradan insanları kontrol ediyoruz' diyor.

Karşıda akreple yelkovan 12'nin üstünde durmuş bir saat görüyor ve 'bu kimin saati' diye soruyor. Melek de 'Mustafa Kemal Atatürk'ün saati. Hayatında hiç yalan söylemedi' diyor. Sonra kimisi biraz hafif oynuyor, kimisinin akrep yelkovan farklı yerlerde duruyor ve soruyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın saati hangisi filan diye. Birden aklına geliyor ve 'Bizim ülkede Recep Tayyip Erdoğan var. Onun saati nerede?' diyor. 'Valla onun saatini Zebani aldı, cehennemde vantilatör olarak kullanıyor' yanıtını alıyor."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.