Metiner'den  ses kaydı açıklaması

Metiner'den ses kaydı açıklaması

Adıyaman milletvekili Metiner internete düşen ses kaydıyla ilgili konuştu..

Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner’in Başbakan Erdoğan’ın Kürt sorunu politikasını eleştirdiği sözlerinin yer aldığı video başta Youtube olmak üzere bir çok paylaşım sitesinde yayınlandı. Sesin kendisine ait olduğunu ifade eden Metiner, ifadelerin ise kendisine ait olmadığını ve çirkin bir komployla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

İşte milletvekilinin Ensonhaber.com'a yaptığı o açıklamalar
BÖYLE SAÇMALIK OLUR MU?

İnternete düşen ses kaydıyla ilgili Ensonhaber.com’un sorularını yanıtlayan Mehmet Metiner, ‘Bunlar deli saçması şeyler. 10 yıl önce başka bir partide siyaset yaparken Ak Parti’nin de kuruluş süreçleriyle ilgili sorulara muhtemelen vermiş olduğum sözlerin orasını burasını kırpılarak takdim edilmesi söz konusu. Güya benim bakanlık beklentim varmış ve bu beklentim gerçekleşmediği için bayram ziyaretlerinde ben böyle bir konuşma yapmışım. Böyle bir saçmalık olur mu?’ diye konuştu.
SAYIN BAŞBAKAN’LA GÖRÜŞMEDİM

Ses kaydıyla ilgili Başbakan Erdoğan’la görüşmediğini kaydeden Metiner, ‘Mehmet Metiner dört duvar arasında ne söylüyorsa umumun içerisinde de onu söyler. Mehmet Metiner mert insandır ve ister ki düşmanları da onun gibi mert olsun. Namertliğe, kalleşliğe, şerefsizliğe gerek yok. 10 yıl önce muhtemelen kurduğum cümlelerin asılsız çıkmasından büyük bir gurur duyarım ve böyle bir Başbakan’ın arkasında durmaktan da onur duyarım. Bu partinin bir milletvekili olmaktan da şeref duyarım. ‘ dedi.
SİLİVRİ-KANDİL KOMPLOSU

Derin bir komplo ile karşı karşıya kaldığını yineleyen Metiner, ‘PKK bu komplonun belki de bir parçası. Silivri ve Kandil arasındaki derin ilişkiyi bilmeyen artık kimse kalmadı. Birkaç gün önce Adıyaman’da PKK’nın Ergenekon’un Kürt ayağı olduğunu söylemiş bir insanım. Silivri ve Kandil arasındaki derin paslaşmayı yıllardan beri söyleyen bir insanım. Başbakan Erdoğan milletvekili olmadığı dönemde bile onların saflarında yer almış bir insanım.’ sözlerini ifade etti.
KİMSEDEN KORKUM YOK HODRİ MEYDAN

‘Kurşunla yapamadıklarını komplolarla yapmaya çalışan bir yapıyla karşı karşıyayım. PKK kurşunla yapamadığını iftira ile yapmaya çalışıyor. Siyaseten itibarsızlaştırmaya çalışıyor’ diyen Adıyaman milletvekili Metiner, ‘Ben Adıyaman’dayım ve hodri meydan diyorum. Deli saçması şeyler. Hiçbir karın ağrım yok. Hiçbir korkum yok, bel altında yumuşaklığım. Aslanlar gibi dimdik ayaktayım. Yürekleri varsa mertlikle karşımıza çıksınlar namertlikle değil’ diyerek sözlerini noktaladı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.