PKK: Darmadağın olduk

PKK: Darmadağın olduk

İstanbul'da yakalanan PKK'lı teröristlerin üstünden çıkan rapor aslında her şeyi açıklıyor..

İstanbul'da yapılan operasyonda yakalanan bir PKK'lının üzerinden çıkan raporda; Bölücü terör örgütünün şehir merkezlerinde eylemci bulmakta zorlandığı, ailelerin çocuklarını örgütten uzak tuttuğu ortaya çıktı. İstanbul'da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar örgütü dağılma noktasına getirdi.
3'Ü CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İstanbul polisi Esenler ilçesinde düzenlediği operasyonla PKK adına sokak eylemleri yapan ve molotoflu saldırılara katıldığı belirlenen 6 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Terörle Mücadele Şube Müdürülüğü'nde sorgulanan şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
AİLELER ÇOCUKLARINI ARTIK GÖNDERMİYOR

Tutuklanan bir PKK'lının üzerinden örgütün içinde bulunduğu hali gözler önüne seren çarpıcı bir rapor ele geçirildi. Raporda örgütün Esenler bölgesi başta olmak üzere İstanbul'da dağılma noktasına geldiği belirtiliyor. Örgütün bölge sorumlusu olduğu belirlenen PKK'lının kendi üstlerine hitaben yazdığı raporda, ailelerin çocuklarını sokak eylemlerinden uzak tutmaya çalıştığı belirtiliyor.
ELEMAN BULMAKTA ZORLANIYORUZ

Raporda "aileler artık çocuklarını bize vermiyor, eyleme göndermiyor, eleman bulmakta zorlanıyoruz" ifadeleri yer alıyor. İstanbul'da örgüt faaliyetlerinin gerileme nedenlerinden biri olarak polisin ard arda yaptığı operasyonlar gösteriliyor. Raporda geçen şu ifadeler örgüte vurulan darbenin ne kadar büyük olduğunu gösterecek cinsten;

" Bölgede çok iyi bir komite kurmuş ve çalışıyorduk. Operasyonlar sonucu birçok kişi tutuklandı ve biz darmadağın olduk. Artık çalışma yapamıyoruz."


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.