PKK'lıların kaçırdığı asker teröristlerin elinden kaçtı!

PKK'lıların kaçırdığı asker teröristlerin elinden kaçtı!

12 Ağustos'ta PKK'lıların kaçırdığı asker teröristlerin elinden kaçmayı başardı.

Muş-Diyarbakır Karayolu'nda kaymakam adayı Kenan Erenoğlu ile birlikte PKK'lılar tarafından kaçırılan Piyade Er Aykut Çelik, örgütün elinden kaçtı. Jandarmayı aradıktan sonra özel ekip tarafından bulunduğu köyden alınıp hastaneye götürülen erin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Çelik'in PKK'lıların dalgınlığını fırsat bilerek kaçtığını söylediği öğrenildi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 12 Ağustos'ta Muş-Diyarbakır Karayolu'nda bir grup PKK'lı terörist tarafından kaçırılan Piyade Er Aykut Çelik'in örgütün elinden kaçarak, kurtulduğunu söyledi.

HABERTÜRK muhabirine açıklamalarda bulunan Vali Toprak, "12 Ağustos tarihinde Muş-Kulp yolunu kesen bir grup PKK'lı kaymakam adayımız Kenan Erenoğlu ile birlikte Mardin'de 7 aylık er Aykut Çelik'ı kaçırılmıştı. Er Aykut Çelik, Kulp ilçesi kırsalında bir fırsatını bularak PKK'lıların elinden kaçarak kurtulmuştur. Öğlen saatlerinde kaçan Çelik, Kulp ilçesine yakın bir köye gelerek ilk etapta 156 Jandarma'yı, ardından ailesine haber vererek kurtulduğunu bildirdi. Çelik'in jandarmayı araması ile birlikte Kulp Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel ekipler tarafından askerimiz ilçeye getirildi. Hastaneye götürülen askerimizin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" dedi.

Vali Toprak, aynı tarihte kaçırılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu ile ilgili bir gelişmenin olmadığını belirterek, halen örgütün elinde olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.