Rize'de Yol Kontrolünde Kaçak İçki Ele Geçirildi

Rize'de Yol Kontrolünde Kaçak İçki Ele Geçirildi

Rize'de polis tarafından yapılan yol kontrolü uygulamasında gümrük kaçağı 277 şişe alkollü içki ele geçirildi.

 Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ve Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü uygulamasında Rize ve Trabzon plakalı araçlarda gümrük kaçağı 277 şişe alkollü içki ele geçirildi. Olaylarla ilgili 4 kişi hakkında adli işlem  yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu uygulamada 53 plakalı bir araç içerisinde yapılan kontrolde;

aracın arka koltuklarının üzerinde ve bagaj kısmında poşetler içerisinde muhtelif markalarda TAPDK bandrolü bulunmayan toplamda 156 şişe içki ele geçirildi. Aracın sürücüsü Gürcistan vatandaşı L.T. ve S.Y. isimli şahıslar hakkında adli işlemler yapıldı.



Ayrıca Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde ise 61 plakalı iki araç içerisinde muhtelif markalarda TAPDK bandrolü bulunmayan toplamda 121 şişe içki ele geçirildi ve olayın şüphelileri R.A. ile Z.H. hakkında adli işlem yapıldı.
 
Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kentte suç ve suçlularla mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.