Rizeli Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Ordu'da Denizde Boğuldu

Rizeli Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Ordu'da Denizde Boğuldu

Rize'de Yatılı kuran kursu eğitimi alan 9 yaşındaki Arhan Hakkı Efiloğlu Ordu'nun Ünye ilçesinde boğularak hayatını kaybetti . Minik Arhan bir gün sonra Rize'ye geleceği öğrenildi.

 Çınarsuyu mevkisinde yaşanan olayda ailesiyle birlikte piknik yapmak ve denize girmek için Sahilköy Plajı'na gelen Arhan Hakkı Efiloğlu (9), girdiği denizde akıntıya kapılarak kayboldu. 

 
Babasıyla birlikte denize girdiği sırada denizin dalgalı olması nedeniyle gözlerden kaybolan Efiloğlu için Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri seferber oldu. Sahil Güvenlik ekipleri helikopterle havadan arama ve tarama çalışmalarını yürütürken, Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı dalgıçlar da denizden arama faaliyetlerini yürüttü. 
 
Yaklaşık 4,5 saatlik arama çalışmalarının sonunda minik Arhan'ın cesedine ulaşıldı. Arhan'ın denizden çıkarılması sırasında ailesi sinir krizleri geçirirken, ceset otopsi için hastaneye kaldırıldı.
 
Arhan Hakkı'nın yarın yatılı kur'an kursu eğitimine devam etmek için Rize'ye geleceği, babasından gitmeden önce son kez denize girmek istediğini, babasının da çocuğunun ricasını kıramayarak denize getirdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.