Tatlıses'in sağlığında son durum

Tatlıses'in sağlığında son durum

Başarılı bir ameliyatla kafasındaki kemik dokusunun onarımı yapıldı.

Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Koordinatörü Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in Almanya'daki Murnau Kliniğinde geçirdiği başarılı bir ameliyatla kafasındaki kemik dokusunun onarımının yapıldığını bildirdi.

Prof. Dr. Kalyon, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçı Tatlıses'in 14 Mart 2011 tarihinde silahlı saldırıya maruz kaldığını, yapılan ilk cerrahi tedavilerden sonra Almanya'da Murnau Kliniği'nde tedavisine devam edildiğini, 2 Haziran 2011 tarihinde ise kendi merkezlerine sevk edildiğini ve bu tarihten sonraki tedavisinin Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yapıldığını hatırlattı.

Kalyon, 21 Ağustos 2011 tarihine kadar merkezlerinde tedavisine devam edilen Tatlıses'in, bu tarihte yeniden Almanya'daki Murnau Kliniğine gittiğini ve başarılı bir criniyoplasti ameliyatı ile kafasındaki kemik dokusunun onarımının yapıldığını belirtti.

Prof. Dr. Kalyon, ameliyat sonrası hiçbir sorun çıkmadığını ve Tatlıses'in rehabilitasyona devam etmek üzere dün akşam saatlerinde Almanya'dan tekrar Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine geldiğini ve kendisine ayrılan daireye yatırılarak tedavisine yeniden başlandığını kaydetti.

Tatlıses'in genel durumunun çok iyi olduğunu belirten Kalyon, öngörülen kapsamlı program çerçevesinde rehabilitasyon egzersizleri, lokomat, hidroterapi ve ergoterapi çalışmalarına devam edileceğini, ayrıca kendisi için İsviçre'den sipariş edilen el robotunun gelişi ile el rehabilitasyonu konusunda da önümüzdeki günlerde tedavisine başlanacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.