Volkan Konak, Rizeli Siyasetçi İstemiyor

Volkan Konak, Rizeli Siyasetçi İstemiyor

Altın Koza Film Festivali kapsamında konser veren Karadenizli sanatçı Volkan Konak, "Rize'den siyasetçi çıkmasından memnun değilim" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Altın Koza Film Festivali kapsamında konser veren Karadenizli sanatçı Volkan Konak, “Rize’den siyasetçi çıkmasından memnun değilim.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleşen konser öncesinde sanatçıya çiçek verdi. Başkan Sözlü, alanı dolduran kalabalığa seslendi, sıcağa aldırmadan geldikleri için teşekkür etti.

"SİYASETTE VEFA YOK"

Sözlü'nün konuşmasından sonra sahneye çıkan Volkan Konak, esprileriyle hayranlarını güldürdü. Şarkı aralarında kısa konuşmalar yapan Konak, orkestrada kemençe çalan Selim Bölükbaşı’na takılırken, “Ben Rize’den siyasetçi çıkmasından dolayı memnun değilim de müzisyen çıkmasını destekliyorum. Bolca müzisyen çıkabilir sorun yok. Siyasette vefa yok ama sanatta vardı. Sanatla uğraşan adamın ruhu terbiye olmuştur ondan zarar gelmez. Hiç duydunuz mu, banka dolandıran hırsız karısını öldüren bir sanatçı duydunuz mu? O yüzden sanatçıları destekleyelim” dedi.

Adanalıların da Trabzonlular gibi çılgın olduğunu söyleyen Konak, bu sebeple Adana'da bulunmaktan ve konser vermekten mutlu olduğunu belirtti.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.