AK Parti Rize'de kongre süreci başlıyor

AK Parti Rize'de kongre süreci başlıyor

AK Parti Rize'de kongre süreci başlıyor...

 AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, parti olarak il genelinde kongre sürecine başladıklarını belirterek Mart ayı içinde ilçe kongreleriyle süreci başlatacaklarını ifade etti.
 
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, kongre sürecini delege seçimleri ile başlattıklarını belirterek “nüfusu 5 binden az olan beldelerde de atamalar yaparak delege sürecini mahalle ve köylerimize varıncaya kadar ilimizin tamamında gerçekleştirdik. Şimdi sıra ilçe kongrelerinde.

Ağustos veya Eylül ayı gibi il kongresini yapmayı planlıyoruz, önceki dönemlerde olduğu gibi partilerinin Türkiye’deki kongre sürecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi olan Rize’den start almasını temenni ettiklerini.” İfade etti.


 
İl kongresi öncesinde yapılacak olan ilçe kongreleriyle ilgili belirlenen takvimi açıklayan Alim, “7 Mart tarihinde Güneysu, 8 Mart’ta Çamlıhemşin, 20 Mart’ta İkizdere ile 21 Mart’ta Kalkandere ve İyidere ilçelerimizde kongrelerimizi yapacağız. Diğer ilçelerimizle ilgili takvim henüz belirlenmedi. Ramazan ayından sonra az bir kongre kalacak şekilde planlamamızı yapıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.