23 Nisan Çayeli’nde Büyük Coşku ve Sevgiyle Kutlandı

23 Nisan Çayeli’nde Büyük Coşku ve Sevgiyle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Çayeli’nde çeşitli etkinlik ve programlar ile coşku ile kutlandı.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Çayeli’nde çeşitli etkinlik ve programlar ile coşku ile kutlandı.

 
23 Nisan, İlçe tören alanında çelenk sunma programı ile başlayan etkinlikler ile öğretmenevinde devam etti.


 
Burada sahne alan minik öğrenciler katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrenciler günün anlamını anlatan şiirler okudu. Ardından öğrenciler Karadeniz yöresini anlatan oyunlar oynadı.


 
Tulum ziyafeti ile devam eden programda öğrenciler 23 Nisan temalı şarkılar söyledi. 23 Nisan temalı çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödül taktimi yapıldı. 


 
Dereceye giren öğrencilere Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen ve İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Veis Bahadır Korkmaz tarafından ödülleri taktim etti. Program Anadolu İmam Hatip Lisesinin Mehteran Takımının gösterisi ile son buldu.

 
 
BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA SINIRSIZ EĞLENCE ve ŞİŞME OYUN PARKLARI
 
Çayeli Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı Şenlikleri ilçede bulunan Şehir Stadında gerçekleşti. Minik öğrenciler ve çocuklar spor etkinlik alanındaki palyaçolar, maskotlar ile eğlenceli zaman geçirirken şişme oyun parkları ile doyasıya oynadı. Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, etkinliğin gerçekleşmiş olduğu alana giderek çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Bu etkinliğin gerçekleşmesinden dolayı aileler Başkan Esmen’e teşekkür ederek çocukları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

 
BELEDİYE BAŞKANI ELİF SUDE AYDIN OLDU
Belediye Başkanlığı makamında görev değişikliği yapıldı. Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanlığı koltuğunu İshakoğlu ilkokulundan Elif Sude Aydın’a devretti. Başkanlık koltuğuna geçen minik öğrenci Çayeli ve öğrencileri kapsayacak projeler ile isteklerini iletti.











 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.