%50 İSTİHDAM GARANTİLİ  "BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE "KURSU

%50 İSTİHDAM GARANTİLİ "BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE "KURSU

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında 10 Eylül 2018 tarihinde yapılan protokolle,“Bilgisayar Destekli Muhasebe” konusunda işbirliği yöntemi ile %50 istihdam garantili mesleki eğitim kursu açılacaktır.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  ve Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında 10 Eylül 2018 tarihinde yapılan protokolle,“Bilgisayar Destekli Muhasebe” konusunda işbirliği yöntemi ile %50 istihdam garantili  mesleki eğitim kursu   açılacaktır. 
Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen eğitimin toplam süresi  38 fiili gün ve 304 saattir. Bunun,  200 saati teorik eğitim bölümünden,  104 saati uygulamalı eğitim bölümünden oluşacaktır.  Başvurular               14 Eylül 2018 tarihine kadar  Rize İşkur Müdürlüğü'ne veya İşkur web sayfasından "Mesleki Eğitim Kursları" başlığından yapılabilecektir. 

 
Kursa işsiz ve öğrenci olmayan , en az lise mezunu kişiler katılabilecek olup, kursiyerlerin %50 'sinin  en az 4 ay süre ile istihdamı sağlanacaktır. Kurs 24 Eylül 2018  tarihinde başlayacak ve 15 Kasım 2018 tarihinde sona erecektir.  Eğitimler hafta içi her gün 09.00 -17.00 saatleri arasında Yeniköy mah. Atatürk cad. no:303 RİZE adresindeki Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın hizmet binasındaki eğitim sınıflarında gerçekleştirilecek olup, eğitimler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler tarafından verilecektir. Kurs sonunda yapılacak yazılı sınav sonucunda başarılı olan kursiyerlere  sertifika verilecektir. 

 
Muhasebe mesleğini tercih eden en az 16 yaşındaki gençlerin bu kursa katılmalarını öneriyoruz.
Kamuoyuna duyurulur.
 
Ali Fuat ÇAKMAKÇI
Başkan
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.