6 aydır halıyla örttüğü çukurda saklanmış

6 aydır halıyla örttüğü çukurda saklanmış

Rize’de aranan cinayet zanlısı, saklandığı evinin zeminindeki halı ve tahtalarla kapatılmış çukurda yakalandı

 Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde 6 aydır aranan cinayet zanlısı, altı ay boyunca evinin zemininde halı ve tahtalar ile örttüğü çukurda saklanırken, sonunda yakayı ele verdi. 
Rize’de filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 31 Ağustos Günü Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Kaymakamlık binası önünde meydana gelen olayda Ali Kuyumcu (67) ve oğlu Mehmet Kuyumcu (38) yakın akrabaları olan Mustafa Kuyumcu (51) ve kardeşi Mehmet Kuyumcu (54) ile arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışmıştı. Çıkan tartışmada Mehmet Kuyumcu silahını kullanarak Mustafa ve Mehmet kardeşleri öldürmüştü. Olay sonrası kaçmayı başaran baba oğuldan 67 yaşındaki baba yakalanmış, oğul Mehmet Kuyumcu ise 6 ay süren tüm arama çalışmalarına rağmen bir türlü yakalanamamıştı.

ODANIN ALTINDA KAZILAN ÇUKURDA BULUNDU
Jandarma ekipleri cinayet zanlısı Mehmet Kuyumcu’nun yakalanması için ilçede ve ilçe dışında geniş arama çalışmaları başlattı. Kuyumcu’nun altı ay boyunca izine rastlanılamayınca yurt dışına kaçmış olabileceği düşünülüyordu. Jandarma tarafından Kuyumcu’nun evinde düzenli olarak gerçekleştirilen aramalardan bir tanesi de geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Bir jandarma istihbarat görevlisi oturma odasının zeminindeki döşemelerin sallandığını fark etti. Halıyı kaldırılıp ahşap döşemeler söküldüğünde Kuyumcu, gizlendiği çukurda ele geçirildi. 

Kuyumcu, Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı’nda alınan ifadesinin ardından Pazar Adliyesi’ne gönderildi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.