6. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri Tamamlandı

6. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri Tamamlandı

Rize Belediyesinin organize ettiği bu yıl 6'ncısı yapılan Çay ve Yaz Spor Şenlikleri düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

15 gün süren şenliklerde Streetball Turnuvası, Minikler Futbol Turnuvası, Çay Demleme ve Sunum Yarışması, Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 3'üncü Ayak Rize Off-Road Rescue Team Yarışı, çocuklara yönelik animasyon gösterileri ve şişme oyun parkı eğlencesi düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara Rize Sahil Parkın'da düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Törene, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Başkan Yardımcıları, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, Gençlik Spor Rize İl Müdür'ü Mustafa Çelik, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan katıldı.

Ayrıca şenliklerin ödül törenine, sponsor olan firmalardan, Çaykur Genel Müdürlüğü, Çayeli Bakır İşletmeleri, Rize Ticaret Borsası, Karanfil, Pırlanta ve Keçoğlu Kuyumculuk, Şar Gurup, Hapeloğlu Market, Deva Gıda, Meteler Otomotiv, Kahve Sarayı ve Ziraat Odası temsilcileri katıldı. Sponsor firmaların temsilcilerine katkılarından dolayı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap plaket takdim etti.


Minikler Futbol Turnuvası'nda dereceye giren takımlara Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap kupa ve madalyalarını takdim etti. Turnuvada birinciliği Çaykur Rizespor, ikinciliği Pazarspor, üçüncülüğü Ardeşenspor, dördüncülüğü ise Pazar Genç Aslanlar elde etti. En centilmen takım ise Rize Belediyespor oldu.


Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 3'üncü Ayak Rize Off-Road Rescue Team Yarışı genel klasman sonuçlarında birinci olan Ordu Off-Road Kulübünden Alaaddin Yıldırım'a ödülünü Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ikinci olan Rize Off-Road Rescue Team Kulübünden Turgut Babaoğlu'na ödülünü Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba, üçüncü olan Fatsa Off-Road Kulübünden Durmuş Durmuş'a ödülünü Tosfed Federasyon Temsilcisi takdim etti.


İrfan Köksal Eyüpoğlu anısına düzenlenen Streetball (Sokak basketbolu) turnuvasında dereceye giren takımlara da küçük kızlarda birinci Samsun Canik Belediyesi'ne, ikinci İKE (İrfan Köksal Eyüpoğlu) Team'a ve üçüncü Potanın Yıldızları'na ödüllerini Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdür'ü İan Anderson takdim etti.

Streetball Küçük Erkeklerde birinci İKE Team'a, ikinci From There'e ve üçüncü No Beaten'a ödüllerini Şar Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ali Razıoğlu takdim etti.


Streetball Büyük Erkeklerde birinci İKE Team'a, ikinci Cool Sport'a ve üçüncü Lüküsüne'ye ödüllerini Rize Gençlikspor Şube Müdür'ü Cafer Küçükmustafa, Büyük Kızlarda birinci İKE Team'a, ikinci Mimar Sinan'a ve üçüncü Vene Vidi Vici'ye ödüllerini Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş kupa ve madalyalarını takdim etti.

Son olarak 6. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri'nde çalışan tertip komitesine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, komite üyelerine plaket takdim etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.