Açığa Alınan Ordu Vali Yardımcısı, RTEÜ için bunu yapmış

Açığa Alınan Ordu Vali Yardımcısı, RTEÜ için bunu yapmış

İstanbul Kağıthane İlçe Kaymakamı olduğu dönemde Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) logosu için düzenlenen yarışmayı kazanan Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer, Paralel Yapı soruşturması kapsamında açığa alınan isimler arasında yer aldı.

İ stanbul Kağıthane İlçe Kaymakamı olduğu dönemde Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) logosu için düzenlenen yarışmayı kazanan Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer, Paralel Yapı soruşturması kapsamında açığa alınan isimler arasında yer aldı.

RTEÜ'de 2012 yılında düzenlenen ödüllü logo yarışmasına 828 kişi bin 691 eserle katıldı. Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmede, dönemin İstanbul Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer'e ait logo birinci seçildi. Başbakan Erdoğan'ın adının baş harfleri ile Rize'nin çayı, yeşil doğası ve Karadeniz'den esinlenilerek hazırlanan logo, o günden sonra üniversitenin logosu olarak kullanılmaya başlandı. Logoyu hazırlayan Ahmet Akın Varıcıer o dönemde ödülünü, Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz'un elinden almıştı.

Ordu Vali Yardımcısı olan Ahmet Akın Varıcıer, İçişleri Bakanlığı kararı ile paralel  yapıyla  bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.