Ahmet Kabil'in Annesi Ebediyete Uğurlandı

Ahmet Kabil'in Annesi Ebediyete Uğurlandı

Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil’in kalp yetmezliği sonucu dün hayatını kaybeden annesi Havva Kabil, bugün dualarla ebediyete uğurlandı.

 Merhum Muhammet Kabil'in eşi, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil ile Hüseyin, Hasan, Yunus Kabil ve Meryem Ketenci'nin hayatını kaybeden annesi Havva Kabil (100), Sahil Camiinde Öğle Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Yiğitler Köyündeki aile kabristanlığına gönderildi.

Cenaze Namazına Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil ve aile yakınlarının yanı sıra Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Rize Eski Belediye Başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, stk temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ile vatandaşlar katıldı.



Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Rizeli iş adamı Abdürrahim Albayrak’ın da çelenk gönderdiği cenazede, namaz öncesi ve sonrası Ahmet Kabil ve aile yakınları taziye dileklerini kabul etti.

Kılınan cenaze namazının ardından ise Merhume Havva Kabil’in naaşı defnedilmek üzere Yiğitler Köyündeki aile kabristanlığına gönderildi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.