Ak Parti 5. Olağan Kongreye Hazırlanıyor

Ak Parti 5. Olağan Kongreye Hazırlanıyor

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Rize il, ilçe teşkilatları 5. Olağan Kongre süreci ile ilgili bir açıklama yaptı.

Rize Öğretmenler evinde Rize’de görev yapan belediye başkanları, Rize Ak Parti ilçe başkanları ve yöneticilerin katılımı ile gerçekleşen bir basın toplantısı yapıldı.

Burada bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, 2001 Ağustos’ta kurulan ve bugüne kadar güçlenerek gelen Ak Parti’nin hayalleri gerçekleştirdiğini söyleyerek; “Kongrelerimiz Türkiye’nin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin kaynağıdır. Kongrelerimiz 2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teşkilatımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır. Kongrelerimiz millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarnın kaynağıdır” diye konuştu.

Gerçekleştirilecek olan 5. olağan kongre takviminin 15 Eylül’de başladığını belirten Ayar, “22 Şubat tarihinde il kongreleri gerçekleşmiş ve büyük kongreden önceki süreç tamamlanmış olacak. Önce köy ve mahalle delegeleri seçilecek ardından 1 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongreleri yapılacak. 22 Şubat 2015 tarihine kadarsa il kongreleri gerçekleşecek. 5. Olağan kongre çalışmaları partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.