Ak Parti Çalışıyor, Vatandaş Güveniyor

Ak Parti Çalışıyor, Vatandaş Güveniyor

Ak Parti Çalışıyor, Vatandaş Güveniyor

13 yıllık Ak Parti iktidarları döneminde sağlıktan eğitime, ulaşımdan tarıma kadar bütün alanlarda Türkiye ve Rize ölçeğinde büyük yatırımlar yapıldı.

Köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Rize Milletvekili Adayları, istek ve önerileri dinliyor. Bölgede eksik olan çalışmalar hakkında vatandaşlardan bilgiler alınıyor. Yapılması istenilen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuluyor.
Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak Rize’nin ilçelerini dolaşmaya ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Ak Parti Adayları Rize şehir merkezi, İyidere ve Fındıklı’da esnafla, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarla buluştu.


AK PARTİ VATANDAŞLA İÇ İÇE
Rize Merkez Vakıflar İlk Okulu’nda öğretmenlerle bir araya gelen Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, Rize’de eğitim alanındaki çalışmaların durumu hakkında öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Karal, sorunları yerinde tespit etmek adına ziyaretlerine devam ettiklerini vurguladı.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, vatandaşların kendilerine olan güveninin tam olduğunu, bu güveni 13 yıl boyunca durmadan çalışarak vatandaşların hizmetinde olarak sağladıklarını belirtti. Ankara ve Rize arasında sürekli olarak seyahat ettiğini söyleyen Karal, hem meclis çalışmalarını hem de Rize’de yaşayan vatandaşların sorunları ve taleplerini yerinde takip ettiğini vurguladı.
RİZE’DE EKONOMİK FAALİYETLER HIZ KAZANACAK
İyidere ilçesinde programına devam eden Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, burada Rize bezi dokuma atölyelerini ve esnafı ziyaret etti.
Rize’de ekonomik faaliyetlerin hız kazanabilmesi adına gerekli altyapı çalışmalarının verilere dayanarak yapıldığını belirten Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, ulaşım imkanlarını arttırarak Rize’yi önemli ticaret yolları üzerinde olan uğrak bir şehir haline getirmek istediklerini, bunun yanında tarımda ve turizmde ciddi projeler geliştirdiklerini vurguladı.
OSMAN AŞKIN BAK VATANDAŞLARA CEP TELEFONU NUMARASINI VERDİ
Rize’nin Fındıklı ilçesinde vatandaşların ilgisiyle karşılanan Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, görevlerinin vatandaşlara hizmet olduğunu ve kendilerine duyulan bu güvenin yapacakları hizmetlerle koruyucusu olacaklarını belirtti.
Fındıklı’da muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda cep telefonu numarasını veren Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, toplantılarda olmadığı sürece gelen aramalara cevap vereceğini, 24 saat boyunca telefonunun açık olduğunu söyledi. Ak Parti İstanbul Milletvekilliği döneminde de sürekli olarak kendi bölgesindeki vatandaşlarla bir arada olduğunu söyleyen Bak, vatandaşların kendilerine olan güvenini ve sevgisini sundukları hizmetlerle arttıracaklarını ifade etti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.