AK PARTİ FINDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZORLU PROJELERİNİ ANLATTI

AK PARTİ FINDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZORLU PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Fındıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım Zorlu katıldığı canlı yayın programında seçim sürecini ve projelerinin bir kısmını anlattı.

 AK Parti Fındıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kasım Zorlu katıldığı canlı yayın programında seçim sürecini ve projelerinin bir kısmını anlattı.

Çalışmalarındaki temel prensibin, sevgi ve hoşgörü olduğunu vurgulayan Zorlu, hayatı boyunca en büyük kazancının insanların kendisine duymuş olduğu sevgi olduğunu söyledi.
Zorlu canlı yayın programında projelerinden şöyle bahsetti:
 
İLÇENİN İKİ YAKASINA DA 400 ARAÇLIK 2 OTOPARK
 
“Fındıklı önemli sorunlarından bir tanesi de otopark ihtiyacıdır. Çağlayan ve Arılı deresi vadimizde 300-400 araçlık yer altı otoparkı yapmayı düşünüyoruz” 



 
ESNAFA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ VE VATANDAŞLARA KENTSEL DÖNÜŞÜM
 
“Şehir merkezinde bulunan sanayi esnafımıza küçük sanayi sitesi yapmayı planlıyoruz. Yerleşim yerinin içeresinde faaliyet göstermeleri hem kendileri hem de orada yaşayan insanlar açısından bazı olumsuzluklar doğurabiliyor. Yine bahsettiğimiz şehrimizin sanayi faaliyetinin olduğu bölgesinde yaşayan insanlarımıza yönelik olarak TOKİ ile iş birliğiyle bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçirmeyi planlıyoruz”
 
“EN BÜYÜK KAZANCIM İNSANLARIN SEVGİSİ OLDU”
 
“Sevgiyle, saygıyla  ve tevazu ile insanlara yanaştığınızda çok güzel tepkiler alıyorsunuz. Hayatımdaki en büyük kazanç insanların bana göstermiş oldukları sevgidir. Gönül belediyeciliği için vatandaşlarımıza gönlümüzü açtık.”


 
“DERELER, FINDIKLI’NIN SEMBOLUDÜR”
 
Ülkemizin enerji açığını rüzgâr, güneş ve diğer enerji sistemleriyle kapatabileceğini belirten Zorlu, Fındıklı vadilerinin bakir kaldığını, bununla beraber ilçenin bir doğal güzellik sembolü olarak kalmaya devam edeceğini söyledi.
 
“DOLMA TAŞ EVLERDE TURİSTLERİ AĞIRLAYACAĞIZ”
 
“Fındıklı vadilerimizde dolma taş evlerimizle turistlerimizi ağırlamağı hedefliyoruz. Doğal dokuyu bozmadan turizmi geliştirmek öncelikli çalışmalarımız arasındadır.”
 
“SOSYAL VE KÜLTÜREL MEKANLARDA YÖRESEL ÜRÜN VE YEMEKLER TANITILACAK”
 
“Gençlerimize sosyal, sportif ve kültürel alanda önlerini açacak faaliyetlere öncülük edeceğiz. Sahil şeridimizde yapımı devam eden sosyal ve kültürel mekanları tamamlayacağız. Bu mekanlarda yöresel yemeklerin ve ürünlerin satış ve tanıtımının yapılacağı alanlar oluşturacağız”
 
“BELEDİYEMİZ CENAZE HİZMETLERİNİ EKSİKSİZ YAPACAK” 
 
“Ölümün meydana geldiği andan defin işlemine kadar bütün aşamaları belediyenin yapıp takip edeceği bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bunun da devamında mezarlıklarımızı da ecdadımıza yakışır şekilde tertemiz yapacağız.”

ÇAY'DA SABAH PROGRAMININ TAMAMINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.