AK Parti Rize Adayları Fındıklı’da Buluştu

AK Parti Rize Adayları Fındıklı’da Buluştu

Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak, Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’la birlikte Fındıklı ilçesini ziyaret etti.

Adaylara ziyaretlerinde Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman eşlik etti. Teşkilat mensuplarıyla kahvaltının ardından ilçe teşkilatıyla bir araya gelindi. Sonrasında mahalle başkanları, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Şoförler Odası ziyaret edildi.

Fındıklı esnafıyla bir araya gelen adaylar, vatandaşların sorunlarını dinledi. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden adaylar, Fındıklı’dan tam destek aldı.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, milletvekilliği süresi içerisinde Rize’nin bütün bölgeleriyle yakından ilgilendiklerini belirterek, “Vekillik görev süremiz boyunca yoğun bir program içerisinde çalıştık. Ankara ve Rize arasında sürekli seyahat ederek, çalışmalarımızı takip ettik. Fındıklılı kardeşlerimin sorunlarıyla yakından ilgilenme fırsatı buldum. Kendileriyle önümüzdeki dönemde de gerekli ilgi ve alakayla çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.


Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, milletçe ele ele büyük bir sınava girdiklerini söyleyerek, “Vatandaşlarımızın desteğini arkamıza alarak 7 Haziran seçimlerine giriyoruz. Memleketime hizmet etmekten onur duyacağım. İstanbul’daki görev sürem boyunca da her zaman Rize’nin sorunlarını yakından takip ediyordum. Şimdi ise aktif olarak burada çalışacağım. İnşallah sizlerin de desteğiyle önümüzdeki dönemde Rizemize güzel hizmetler kazandıracağız” şeklinde konuştu.


7 Haziran seçimlerinin büyük bir önem taşıdığını ifade eden Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise, “Ak Parti iktidarları süresince yapılan yatırımlar neticesinde ülkemiz bu günlere gelmiştir. Artık ağır işleyen sistemimizin bir yenilenme dönemine girmeye ihtiyacı vardır. 7 Haziran seçimlerinde büyük başarı sağlayarak, başkanlık sistemine geçiş için yeterli milletvekili sayısına ulaşmamız gerekmektedir. Rize için yapacağımız daha çok hizmetler vardır” dedi.

Yazıcı ve Ayar, Çayeli’nde Buluştu

7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimleri için çalışmalarına Çayeli’nde başlayan Ayar, Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’yla birlikte esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Rize Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen,  Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Ayar ve Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar ile birlikte Çayeli Belediyesi,  Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti ve Muhtarlar Derneğini ziyaret edildi.

Çayeli Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir değerlendirme toplantısı yapan heyet, yerel ölçekte yapılan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi.


Demokratikleşme yolunda büyük adımların atıldığını ve önümüzdeki seçimlerin bu adımların en önemlisi olacağını kaydeden Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, “Türkiye olarak çok çetin bir yoldan geçtik. Ak Parti iktidarları döneminde yapılan büyük çalışmalar neticesinde ülkemizi bu günkü refah düzeyine ulaştırdık. Gücümüzü halktan aldık. Her zaman vatandaşlarımızın arz ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık. Milletimize sırtımızı dönmedik, onları bağrımıza bastık. Bu seçimlerde yakalayacağımız başarı ülkemizin önünü açacak yeni çalışmalara vesile olacaktır” şeklinde konuştu.

Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar devamlı olarak vatandaşların nabzını tuttuklarını ve yerel sorunları çok iyi bildiğini ifade ederek, “Rize’nin içerisinde olan birisi olarak vatandaşlarımızın yaşadığı problemlerin çözümüne yönelik çalışmalarımızı yakından takip ettik. Söylemlerimizi işe dönüştürerek devam ettirdik. Sizlerin desteğiyle artık Rize’mize gelen hizmetlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde takipçisi olacağız. Ovit Tüneli, Havalimanı ve Lojistik Merkez üçgeninde gelişen şehrimizi olması gereken düzeye aralıksız çalışarak hep birlikte getireceğiz” dedi.




 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.