AK Parti Rize İl Başkanlığından Kınama

AK Parti Rize İl Başkanlığından Kınama

AK Parti Rize İl Başkanlığı, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'e yapılan saldırıyı kınadı.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı adına açıklamada bulunan Ak Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Avukat Harun Mertoğlu, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e yapılan saldırıya karşı “AK Parti ailesi olarak bu tür saldırılar karşısında dimdik durarak asla taviz vermeyeceğiz. Belediye başkanımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kendimize yapılmışçasına üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isteriz.” diye konuştu.

Mertoğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Çayeli ilçe müftülüğünce düzenlenen kutlu doğum programı sonrası Çayeli Belediye Başkanımız sayın Dr. Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen'e yapılan çirkin saldırıyı yalnızca Çayeli Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen'e değil tüm Çayeli ve Rize halkına yapılmış olarak kabul ediyoruz. Müslümanlar için bu kadar anlamlı ve güzel bir günde demokrasi ve milletin iradesi ile millete hizmet etmek için çalışan belediye başkanımıza yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” dedi.

Milletimiz ve inançlarımız için bu kadar önem taşıyan bir günde bu tür olayların yaşanmasının kendilerini derinden üzdüğünü kaydeden Mertoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: AK Parti ailesi olarak bu tür saldırılar karşısında dimdik durarak asla taviz vermeyeceğiz. Belediye başkanımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kendimize yapılmışçasına üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Demokrasilerde şiddetin yerinin olmadığını bu tür davranışların demokrasi anlayışı içerinde asla kabul edilemeyeceğini de hatırlatmak isteriz.

Bu tür olayların bir daha yaşanmaması dileği ile Çayeli halkına hizmet etmek için görevini ifa eden Çayeli belediye başkanımız Dr. Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen'e yapılan saldırıyı asla kabul etmediğimizi belirtir kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

İnanıyoruz ki yüce adalet bu saldırıyı gerçekleştiren kişilere gereken cezayı verecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.