Ak Parti’de Adaylar ve Aday Adayları Bir Arada

Ak Parti’de Adaylar ve Aday Adayları Bir Arada

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayları ve Milletvekili Adayları Öğretmenevi’nde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Ak Parti Rize İl Teşkilatı seçim sürecinde büyük bir birlik beraberlik örneği gösteriyor. Milletvekilleri adayları ve aday adayları bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi, fikir alışverişinde bulundu.

Ak Parti Rize Aday Adayları, Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı  ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda Ak Parti Rize Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olunacağı mesajı verildi.

AK PARTİ’NİN BAŞARISI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞILIYOR

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal aday adaylarıyla bir araya geldiği toplantıdaki açıklamasında, “Önümüzdeki bir aylık süre içerisinde partimizin başarısı için, 7 Haziran gününün bir bayrama dönüşmesi için hep birlikte mücadele edeceğimize yürekten inanıyorum. Bu konuda sizlerin düşünceleriniz, önerileriniz ve katkılarınız bizim için çok önemlidir. Çalışmalarımıza katılıyorsunuz, bundan sonraki süreçte de sizleri yanımızda görmek isteriz. 7 Haziran’dan sonra da kaldığımız yerden devam etmek için yine el ele ve gönül gönüle koşmak isteriz” dedi.

BÜYÜK BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ


Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı konuşmasında, “Ak Parti’nin misyonuna ve vizyonuna yakışır bir aday adaylığı süreci ortaya konuldu. Bu gün o sayede bütün arkadaşlarımız burada, çünkü hiçbir aday adayımız birbirini incitmedi. Ak Parti ortak çatısı altında birlikte hareket edebilme ufkunu, şuurunu ve vizyonunu ortaya koydular” diye konuştu.

DAVA ŞUURUYLA HAREKET EDİLDİ

Rize’de Ak Parti olarak birlik beraberliğin en üst düzeyde olduğunu belirten Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dursun Güneş, “Bu yörenin yetiştirdiği çok büyük lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının savunucusu olmak bizim için bir onurdur. Bu gururu yaşadık” şeklinde konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.