AK Parti’de Temayül 1 Martta

AK Parti’de Temayül 1 Martta

AK Partide Aday adaylık müracaat süresinin tamamlanmasının ardından çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen aday tanıtım programının ardında yarında temayül yoklamaları yapılacak.

Bin 650 delegenin oy kullanacağı temayül yoklaması 1 Mart Pazar günü ( yarın) Kültür Park Taç salonda saat 10:00 başlayacak 16:00 da sona erecek. Temayül yoklamasının koordinatörlüğünü AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ve genel merkezden gelen yetkililer yapacak.

İl başkanı Acı yarın yapılacak temayül yoklaması ile ilgili yaptığı açıklamada; “Aday adayı müracaat süresinin tamamlanmasının ardından temayül yoklamaları öncesi düzenlediğimiz aday tanıtım toplantısından tüm aday adaylarımıza kendilerini, teşkilatlara tanıtma fırsatı verdik. Yarında yapacağımız temayül yoklamalıyla birlikte teşkilatlarımızın görüşlerini almış olacağız. Her teşkilat mensubu kendi iradesiyle oyunu kullanacaktır. Temayül yoklaması aday olmak için tek kriter değildir ama önemli bir kriterdir. Buradan çıkacak sonuç aday belirlemede kullanılacak bir argüman olarak değerlendirilecektir. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.