Ak partili adaylar Kendirli'de

Ak partili adaylar Kendirli'de

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmaları kapsamında Rize’nin Kendirli beldesini ziyaret etti.

Karal, “1980 ihtilalini yapan o zihniyetin, hücre köy olarak adlandırarak tamamen tasnif dışı tuttuğu bu beldeyi Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı gelip ziyaret etmiş, bu beldeyi onurlandırmıştır”

Kendirli’de vatandaşlarla bir araya gelen Karal, beldede yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Vatandaşları dinleyen Karal, beldede yapılması istenilen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kendirli’de vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Karal, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün bünyesindeki Feretiko kursunun açılışını yaptı.


CUMHURBAŞKANI’NIN ZİYARETİNİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kendirli ziyaretinin ayrı bir önem arz ettiğini vurgulayarak, “1980 anayasasının referandum oylamasında Kendirli beldemiz hayır oyu verdiği için o zamanın meşhur gazetelerinin manşetlerinde burası ‘hücre köy’ olarak ilan edildi. Adeta fiilen ayrımcılığa tabi tutuldu. 1980 ihtilalini yapan o zihniyetin, hücre köy olarak adlandırarak tamamen tasnif dışı tuttuğu bu beldeyi Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı gelip ziyaret etmiş, bu beldeyi onurlandırmıştır” dedi.
KENDİRLİ BELDESİNDE ÇALIŞMALAR İLERLİYOR


Kendirli Belediye Başkanı Alaaddin Serdar’ın bu güne kadar birçok konuda yoğun çalışmalar yaptığını belirten Karal, “Belediye Başkanımızın, Kendirliyi ulaşılabilir bir konuma getirmek için Derepazarı-Kendirli yolunu bizzat takip etmek, beldedeki eğitim, kültürel ve sosyal aktivitelere katkı sağlamak gibi birçok alanda güzel çalışmaları var. Kendirlimizi daha yaşanabilir bir kent olma hüviyetine kavuşturacaktır” diye konuştu.

KENDİRLİ BELDESİNE ALT YAPIDAN SPOR KOMPLEKSİNE BÜYÜK YATIRIMLAR

Kendirli Belediye Başkanı Alaaddin Serdar bir yıllık süre zarfında yapılan çalışmalar hakkında Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a bilgiler verdi. Serdar, belediye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, altyapı, su, kanalizasyon, arıtma sistemi ve spor kompleksinin projelerinin yapıldığını ve yaklaşık olarak 30 milyon liralık yatırımı beldelerine kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

“SENİ BAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Esnaf ziyaretleri sırasında bir vatandaş tarafından Karal’a, “Bakan olmanı istiyorum. Rüyasını da gördüm. Allah’ın izniyle seni bakan olarak görmek istiyoruz” dedi

  




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.