AKES-DER kurucu genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’ndan hemşersi Başkan Erdoğan’a Açık Mektup

AKES-DER kurucu genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’ndan hemşersi Başkan Erdoğan’a Açık Mektup

AKES-DER kurucu genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’ndan hemşersi Başkan Erdoğan’a Açık Mektup

 AKES-DER kurucu genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’ndan hemşersi Başkan Erdoğan’a Açık Mektup

Değişik sivil toplum kuruluşunda görev alan ve Bir dönem Osmanlı Derneği Rize il bşkanlığı yapan AKES DER kurucu genel başkanı Hasan Kansızoğlu hemşerisi Recep Tayip Erdoğan'a açık mektup yazarak ülkenin içinde bulunduğu durumun iyi olmadığını halktan ne istendiyse halkın verdiğini ancak gelinen noktada halkın yaşananlardan mutsuz olduğunu her durumda fakirlerden fedakarlık istendiğini belirtti.ı
 
Halkımız hak verdi ve sonrasında OY verdi.Tek başına iktidar al senin olsun dedi ;Başbakanlık al senin olsun dedi;Cumhurbaşkanlığı al senin olsun dedi, Parlamenter sistem ile ülke ilerlemiyor dedik Başkanlık sitemi mi istiyorsun al istediğin olsun dedi ve son olarak BAŞKAN yapın düzelecek her şey dedi tamam bunu da veriyorum al BAŞKAN ol dedi. Halk ne istediysek verdi verdi de verdi diyen Kansızoğlu kaygılarını mektubunda şu şekilde aktardı.
”Ülkede her şey düzelecek umudunu halkta her zaman diri tutmamızdı”
 
Bu ülke için yaptıkları inkar edenlerden olmadık. Taş üstüne taş koyupta ”Ülke için ne yaptı diyen körlerden ” de değiliz.Lakin belkide tarihimiz en zor seçimlerine gireceğiz. Stk olarak ben halkta ki tepkinin ve beklentinin bu kadar zirve yaptığı başka bir seçim hatırlamıyorum.
 
Yıllarca İDAM hayaliyle,Ayasofya’nın ibadete açılması hayaliyle,İncirlik üssünün kapatılması hayaliyle yaşadık durduk ve artık bunlar maalesef üzülerek ifade etmek istiyorum ki hayalden öte geçmeyeceğine kanaat getirdik…!!!
 
 Bu halk ne istediysen verdi
 
Şimdiler de çok daha farklı sorunlarla karşı karşıyayız. İlk olarak şunu ifade etmek istiyorum.Ak PARTİ olarak en büyük sermayemiz ”Ülkede her şey düzelecek umudunu halkta her zaman diri tutmamızdı”. Bazı yapilamayanlar için önümüzde engeller vardı ve bu engelleri halkımıza hep söylediğimizde halkımız hak verdi ve sonrasında OY verdi.
Tek başına iktidar al senin olsun dedi ;
Başbakanlık al senin olsun dedi;
Cumhurbaşkanlığı al senin olsun dedi, Parlamenter sistem ile ülke ilerlemiyor dedik Başkanlık sitemi mi istiyorsun al istediğin olsun dedi ve son olarak BAŞKAN yapın düzelecek her şey dedi tamam bunu da veriyorum al BAŞKAN ol dedi. Halk ne istediysek verdi verdi de verdi.
 
Başkanlık sistemi ülkeye  getirileri şimdiye kadar hiç iyi olmadı
 
Başkanlıktan sonra halkımızda büyük beklentiler oluştu çünkü verdi de verdi. Maalesef BAŞKANLIK SİSTEMİNİN ülkeye getirileri şimdiye kadar hiç iyi olmadı, bu sistem geldiğinde dışarıdan gelen hamlelerde bile ülke ekonomisi sarsılmayacak ve çok güçlü ekonomimiz olacak demiştik.Denildiği gibi olmadı dolar fırladı ekonomi tepetaklak oldu.Milletin hiç mi suçu yok pekala ? Elbette ki var lüksü seven bir milletiz ayakkabımızın altı delik olsa da üstü boyalı gezmeyi seven bir milletiz. Bankalara esir yaşamayı seven bir milletiz vs. v.s…
 
Her durumda fakirlerden fedakarlık isteniyor
 
16 yildir özellikle belediyeler olmak üzere kamu kuruluşlarında inanılmaz israf var , 16 yıl sonra farkına gelindi ve tasarrufa gidildi lakin pek de beklenilen gibi olmadı.
 
Sayın BAŞKAN
 
Ekonomik kriz oluyor ”FAKİRLER KOŞUN”
 
Ülkede darbeler oluyor ”FAKİRLER KOŞUN”
 
Partiyi ve ülkeyi savunmak oluyor ”FAKİRLER KOŞUN”
 
Ama iş pasta dağıtmaya gelince sofra da yemek yemeğe gelinde ” ZENGİNLER GELİN OTURUN ” durumu oluyor.
 
Biz STK olarak vatandaşın sesi kimsesizlerin sesi olarak yola çıktık, lakin şu an her zaman bize destek veren o kesimin umutları tükenmeye başladı ve o kesimden çok tepki var.
 
Bu saatten sonra yapılması gerekenler neler pekala ?
 
1- EYT mağdurlarından söylenilen ifadelerden dolayı özür dilenmeli ve tekrar gündeme gelmeli (Seçimden sonra lafını artık yemiyorlar)
 
2- Özel sektör işçisinin maaşı adeta hiç olup gidiyor %27 vergi dilimi ile maaşlar buhar olup gidiyor bu dilim azaltılmalıdır bizim dönemimizde oldu. Memura emekliye verdik ama işçiyi hep bizim dönemimizde ezdik.
 
3- Asgari Ücretli iyi bir zam bekliyor çünkü her şeye öyle zam geldi ki fiyatlar el yakıyor.
 
4- Esnaf çok zor durumda nasıl ki büyük firmaların iş adamlarının vergileri siliniyorsa esnafında sigorta ve vergi borçları silinsin ya herkes ödesin ya da herkesin ki silinsin ben ödenmesinden yanayım şayet ama büyük firmalara bu güzellik yapılıyorsa esnafa da yapılsın.
 
5- Belediye Başkanlarına karşı çok ciddi tepkiler var eleştirdiğimiz insanlardan farkları kalmadı hatta daha ötesi var.
 
Sayın başkanımız siz şakşakçılara, güğümünü musluğunun altına koymuş ”Çeşme akana kadar dolduralım ” mantığında olanlara bakmayın bir stk olarak vatandaşın kalbinde merkezin de tam ortasında biri olarak bunları yazıyorum, kahvede biriyle çay içmemiş,gece vardiyası ne demek bilmemiş, çocuğuna harçlık verme derdi çekmemiş o ihale benim bu ihale senin koşanlar bunları yazamazlar çünkü onlar MENFAATLERİ İMANLARININ önüne geçmiştir
 
AKES-DER
GENEL BAŞKAN
HASAN KANSİZOGLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.